NESVAKIDAŠNJE I KOMIČNO: / Golman obranio penal, pa si zabio autogol glavom

Image
Foto: Screenshot

Koliko kratak može biti put od junaka do tragičara utakmice na svojoj je koži osjetio golman Binh Duonga Bui Tan Truong u utakmici azijske Lige prvaka protiv Tokija.

2.3.2016.
10:41
Screenshot
VOYO logo

Naime, njegova je momčad na poluvremenu gostujuće utakmice imala prednost 1:0 koja je početkom nastavka anulirana, a ono o čemu se danas priča jest situacija koja se dogodila oko 70. minute ogleda. Suočen je bio golman s iskustvom igranja za vijetnamsku nogometnu reprezentaciju s udarcem s bijele točke kojeg je 'pročitao' i obranio gurnuvši pritom loptu u korner.

Usmjerio utakmicu

Vjerojatno se još nije niti prestao veseliti u sebi kada je uslijedila njegova reakcija koja je koliko nesvakidašnja, toliko i komična. I koja je usmjerila ogled prema pobjedi domaće momčadi. Iz istog tog je kornera Truong uspio sam sebi zatresti mrežu i to udarcem glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istrčavanju na ubačenu loptu 30-godišnji čuvar mreže propustio je rukom otkloniti opasnost u svom kaznenom prostoru, a lopta ga je pritom pogodila i odsjela u njegovoj mreži. Završilo je 3-1 za domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo