Josip Šimunić zabio prve golove za Dinamo!

Ždrijeb je Dinamo u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa odveo u Radoboj, gdje su igra��i Krune Jurčića u "šarenom" sastavu protiv domaćina slavili sa 5:0.

20.9.2011.
19:28
VOYO logo

Dolazak Dinama u Radoboj bila je prava fešta za ovaj kraj, domaća momčad, petoligaš, koja je prošla Koprivnicu, živjela je za ovaj dan. Uostalom, ovdje je sve bilo podređeno toj utakmici. Škola je radila samo u prvoj smjeni, obrtnici, kojih je ovdje mnogo, zatvorili su svoje radnje već u 13, 14 sati kako bi i njihovi radnici mogli na utakmicu.

Pred nešto više od 2000 gledatelja, koji su za stajanje trebali izdvojiti tek 30 kuna, Dinamo je slavio sa 5:0. Sjedenje na montažnim tribina stajalo je ipak nešto više, pa se za to trebalo izdvojiti 70 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić je u utakmici protiv niželigaša dao priliku igračima koji su dosad igrali malo ili gotovo ništa, pa su Modri istrčali u sastavu Lončarić, Vrsaljko, Barbarić, Šimunić, Puljić, Pokrivač, Morales, Šitum, Kramarić, Krstanović, Sylvestr.

Dinamo je poveo u 14. minuta preko Kramarića, koji je odlično reagirao na jednu odbijenu loptu nakon udarca Pokrivača. Modri su svoje vodstvo udvostručili u 31. minuti. Bila je to kopija prvog gola, samo što je ovog puta nakon udarca Kramarića, odbijenu loptu u gol pospremio Šitum. To je bio i rezultat poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku se do 60. minute čekalo na novi pogodak. Tada je Pedro Morales udarcem sa 16 metara povisio na 3:0.

Posljednja dva gola na utakmici djelo su Josipa Šimunića. Oba gola pala su nakon ubacivanja iz kuta, a dvostruku asistenciju upisao je Morales. Prvi gol Šimunić je zabio u 62. minuti, a drugi u 79. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109190375006 arti-201109190816006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo