'SLAVEN BILIĆ IMA MOMČAD ZA NASLOV PRVAKA': / Jose Mourinho tvrdi da je West Ham kandidat za osvajanje Premier lige

Image

Posljednju utakmicu prvog kola nadolazeće sezone engleskog nogometnog prvenstva odigrat će Manchester United i West Ham.

21.7.2017.
12:05
VOYO logo

United i West Ham svoju otvarajuću ligašku utakmicu igraju u nedjelju 13. kolovoza s početkom u 17 sati, a Mourinhova će momčad biti domaćin tog ogleda. Oba su kluba dobro poslovala u ljetnom prijelaznom roku, vjerojatno će povući i još koji potez prije službenih objava o kraju transfera, a zanimljivo je čuti kako Mourinho smatra da je Bilić povukao one prave.

Potvrđen je dolazak Joea Harta, engleskog reprezentativnog golmana, i Pabla Zabalete, argentinskog reprezentativnog braniča, a čekaju se potvrde o dolascima Marka Arnautovića i Javiera Hernandeza Chicharita. Navedeno je za Mourinha, koji je momčad osnažio Victorom Lindelöfom i Romeluom Lukakuom, dovoljno da West Ham proglasi kandidatom za naslov u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada pogledate kako su se druge momčadi pojačale, primjerice Manchester City, Liverpool i West Ham, jasno je da i mi moramo još poslovati. Oni su doveli dobre, važne igrače. Chelsea također", izjavio je Mourinho okrenuvši se Bilićevoj momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam o West Hamu s kojim otvaramo Premier ligu. Doveli su Joea Harta, Chicharita i Arnautovića, čine se spremni za borbu za naslov prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo