DOBRO SU POSLOVALI

‘SLAVEN BILIĆ IMA MOMČAD ZA NASLOV PRVAKA’: Jose Mourinho tvrdi da je West Ham kandidat za osvajanje Premier lige

Posljednju utakmicu prvog kola nadolazeće sezone engleskog nogometnog prvenstva odigrat će Manchester United i West Ham. I dok se za sastav Josea Mourinha može govoriti kao o jednom od kandidata za naslov prvaka, on sam tvrdi da se i sastav Slavena Bilića ima pravo tome nadati.

United i West Ham svoju otvarajuću ligašku utakmicu igraju u nedjelju 13. kolovoza s početkom u 17 sati, a Mourinhova će momčad biti domaćin tog ogleda. Oba su kluba dobro poslovala u ljetnom prijelaznom roku, vjerojatno će povući i još koji potez prije službenih objava o kraju transfera, a zanimljivo je čuti kako Mourinho smatra da je Bilić povukao one prave.

Potvrđen je dolazak Joea Harta, engleskog reprezentativnog golmana, i Pabla Zabalete, argentinskog reprezentativnog braniča, a čekaju se potvrde o dolascima Marka Arnautovića i Javiera Hernandeza Chicharita. Navedeno je za Mourinha, koji je momčad osnažio Victorom Lindelöfom i Romeluom Lukakuom, dovoljno da West Ham proglasi kandidatom za naslov u Premier ligi.


“Kada pogledate kako su se druge momčadi pojačale, primjerice Manchester City, Liverpool i West Ham, jasno je da i mi moramo još poslovati. Oni su doveli dobre, važne igrače. Chelsea također”, izjavio je Mourinho okrenuvši se Bilićevoj momčadi:

“Razmišljam o West Hamu s kojim otvaramo Premier ligu. Doveli su Joea Harta, Chicharita i Arnautovića, čine se spremni za borbu za naslov prvaka.”

Povratak na Net.hr