Policija istražuje Mourinha zbog incidenta u šoping centru?!

El Mundo Deportivo prenosi kako je jedan sredovječni muškarac podnio tužbu protiv trenera Ral Madrida Josea Mourinha zbog navodnog fizičkog napada na njega.

12.1.2013.
16:30
VOYO logo

Mourinho je u četvrtak navečer krenuo s obitelji u šoping u jedan trgovački centar, u pratnji dvojice tjelohranitelja. Osoba koja je tužila portugalskog trenera svjedočila je kako je zatražila zajedničku fotografiju s njime, ''što je Mourinho odbio i udario ga u stražnjicu''.

Muškarac koji je tužio Mourinha tvrdi mu da je tjelohranitelj Realovog trenera uzeo mobitel i bacio ga na pod. Navodno se, opet prema iskazu osobe koja je policiji prijavila Mourinhov fizički napad, razvila žestoka verbalna svađa, pa je osoblje trgovačkog centra u kojem se zbio incident pozvalo policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je u svom iskazu tvrdio kako nije udario muškarca, već je samo odbio zajedničku fotografiju koju je ovaj nekoliko puta tražio.

U izvještaju se nadalje navodi kako različiti izvori iz Real Madrida inzistiraju kako The Special One nije bio osobno uključen u bilo kakav vid agresije. Tvrde kako je njegov tjelohranitelj nekoliko puta dotičnom čovjeku rekao ''neka ih ostavi na miru''. Nakon što ovaj nije odustajao, te je vrijeđao Mourinha, tjelohranitelj ga je odgurnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo