Jose Mourinho izvrijeđao Barcelonu

Nije ni čudo da su otočki mediji prošlog ljeta tako navijali za povratak Josea Mourinha u engleski nogomet.

18.2.2014.
7:09
VOYO logo

Tako je nedavno Chelseajev menadžer žestoko kritizirao kolegu na Arsenalovoj klupi Arsenea Wengera nazvavši ga specijalistom za neuspjeh, dok je najnovije komentirao sraz Manchester Cityja i Barcelone u osmini finala Lige prvaka.

"Naravno da je prema povijesnim podacima Barcelona favorit, ali ova Barcelona ove sezone pokazuje da nije ista kao i prethodnih godina", rekao je Mourinho za ITV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da imaju Messija i on je poseban, a imaju i više od samo njega. Ali mislim da je ovo najlošija Barcelona posljednjih puno godina, pa City ima šanse", dodao je trener koji je i sam tijekom karijere imao mnoge žestoke okršaje s katalonskim velikanom.

Barcelonin brazilski napadač Neymar vjeruje da bi razlika u iskustvu mogla igrati odlučujuću ulogu u susretima protiv Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitam u novinama kako će nas City pobijediti s obzirom na to koliko puno zabijaju u Engleskoj. Rekao bih ipak da su oni realno dosta iza nas. Imaju dobre igrače, ali mi imamo znatno više iskustva u ovome natjecanju. Respektirat ćemo ih, ali ako budemo koncentrirani i odigramo kako možemo i znamo, prolazimo dalje", optimist je Neymar uoči prve utakmice na Etihadu u utorak navečer.

Brazilski napadač prošloga tjedna se vratio treninzima nakon ozljede gležnja zbog koje je pauzirao od početka siječnja, te je i zabio u ligaškoj pobjedi 6-0 protiv Rayo Vallecana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam jako sretan što sam se oporavio uoči ogleda protiv Manchester Cityja. Zbog toga sam i prešao u Barcelonu, kako bih uživao u iskustvu igranja ovakvih utakmica. Nama je svako natjecanje važno, ali Liga prvaka je ipak nešto posebno i ja sanjam najviše taj naslov ove sezone", rekao je Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo