Objavljen Mourinhov privatni razgovor: 'Ovo je prava sramota'

'Imam momčad, ali nemam napadača. Da, imam Samuela Eto'a, ali on ima 32 godine. Možda i 35', rekao je u šali, off the record, menadžer Chelseaja Jose Mourinho.

25.2.2014.
11:31
VOYO logo

Mourinho je u jednom neformalnom razgovoru za koji je bio uvjeren da je privatnog, a ne službenog karaktera, u šali rekao kako nitko ne zna da li Samuel Eto'o ima 32 godine, ili možda 35. Također je, vjerojatno opet u šali, dodao kako bi mogao doći u iskušenje dovesti Monacovog kolumbijskog napadača Radamela Falcaa.

''Ja nemam napadača, a on nema momčad, jer igra pred 3.000 navijača'', narugao se Mourinho sa slabom posjetom na Monacovim domaćim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morunho bi trebao znati da u javnosti uvijek mora paziti što govori, bez obzira je li u pitanju službeni ili privatni razgovor. Pogotovo kada su u blizini mikrofoni i kamere.

Kontroverzni portugalski strateg silno se naljutio kada je shvatio da su njegove riječi izrečene u šali emitirane u javnosti. Prije treninga svoje momčadi u Istanbulu, uoči gostovanja kod Galatasaraya u srijedu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, osudio je novinara koji ga je snimio…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S etičke točke gledišta, mislim da bi vam svima trebalo biti neugodno, kao medijskim profesionalcima. Smatram da ne možete biti sretni ako znate da imate kolegu koji snimi jedan privatni razgovor i objavi ga u javnosti", započeo je Mourinho.

"Moj komentar nije bio dobar, apsolutno, ali s etičke točke gledišta, ovo je prava sramota. Neću braniti ono što sam rekao, to nije dobar komentar, ali nikada ga ne bih ponudio službeno, u javnosti. Prije svega, zbog toga jer ne zbijam šale u javnosti. Kao drugo, ako postoji menadžer koji će uvijek braniti svoje igrače, onda sam to ja. I kao treće, zato jer je u pitanju Samuel Eto'o. On se nema razloga ljutiti. Bio je u mojoj momčadi u jednoj od mojih najboljih sezona u karijeri, kada sam s Interom 2010. godine osvojio trostruku krunu. On je jedan od rijetkih igrača koji sa mnom radi u drugoj različitoj momčadi, a menadžer vam nikada to neće napraviti ukoliko mu se taj igrač ne dopada kao nogometaš i kao osoba", nastavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim toga, i on je prije nekoliko godina rekao kako je Mourinho jedini čovjek na svijetu za kojeg ne želi igrati. Godinu dana nakon toga igrao je za mene u Interu. Prema tome, Samuel se stvarno nema razloga ljutiti", zaključio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo