'Neka pošalje Ronalda kući na šest mjeseci!'

'Postoje neke stvari koje novac ne može kupiti – trofeje i povijest. Real je poseban klub i niti jedan klub na svijetu se ne može usporediti s njim, niti jedan!

17.9.2012.
12:16
VOYO logo

Real Madrid i Manchester City će se u utorak 'sudariti' na Santiago Bernabeu u Ligi prvaka, a trener Kraljevskog klubaJose Mourinho u najavi utakmice nije propustio priliku 'podbosti' engleski klub.

"Postoje neke stvari koje novac ne može kupiti – trofeje i povijest. Real je Real, to je ono pravo. Real je poseban klub i niti jedan klub na svijetu se ne može usporediti s njim, niti jedan! Ovaj City je stvoren kako bi osvojio Ligu prvaka, to je njegov cilj, no mnogi treneri ju nikada nisu osvojili. Ja sam ju osvojio dva puta, Real rekordnih devet i na tome možemo zahvaliti Bogu. Ako nam se to dogodi i ove sezone, to će biti čudesno. No, mi nemamo pritisak", izjavio je Mourinho te iz protivničke momčadi izdvojio dva igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne volim govoriti o pojedincima, no nije problem priznati da jako poštujem Carlosa Teveza. Dobro znam što može i Mario Balotelli jer sam ga dvije godine imao u Interu i meni ne mora ništa dokazivati", kaže Mourinho.

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini ovako je odgovorio na Mourinhovu provokaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da nemamo povijest kao Real, no osvojili smo neke trofeje. Želimo otići do kraja. U sljedećih 10 godina ćemo postati veliki klub kao Real", kazao je Mancini te Mourinhu u šaljivom tonu objasnio kako će opet osvojiti naslov prvaka:

"Ako Mourinho želi obraniti naslov prvaka Španjolske neka pošalje Ronaldašest mjeseci kući u Portugal. Kada se vrati onda će moći doći do novog trofeja, hahaha... Ne znam, mislim da bi to bila drugačija situacija, ali za nas je prošle godine, i sad se ne šalim, ispalo dobro što je Tevez otišao iz kluba na neko vrijeme, jer kad se vratio u siječnju, igrao je dobro", izjavio je Mancini aludirajući na probleme koje je imao s Argentincem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo