Još se čeka prava istina o Čudovištu s Balkana

1.2.2012.
13:56
VOYO logo

Bogdanov se od 24. svibnja prošle godine i deportacije iz Italije nalazi u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

Zbog izazivanja nereda u Italiji u listopadu 2010. godine Čudovište s Balkana je dobio petogodišnju zabranu ulaska u zemlje EU, a na suđenju zbog krivičnog djela napada na policiju i sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti tijekom masovne tučnjave Grobara i Delija 2006. godine njegovi odvjetnici nisu priznali novi nalaz sudskih vještaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u novom nalazu stručnjaka iz Novog Sada se tvrdi da je Bogdanov tada bio smanjeno uračunljiv, dok je u prethodnom iz Beograda stajalo da je bio potpuno neuračunljiv.

Huligan je na početku suđenja izjavio kako se ničega ne sjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da sam s nekoliko prijatelja ušao u autobus i krenuo na utakmicu. U tom trenutku osjetio sam kako me netko s leđa udara po glavi i sljedeće čega se sjećam je trenutak kada me liječnici skidaju u bolnici. Sjećam se da me majka kod kuće tjerala da jedem i tada sam primijetio da na ruci imam gips", tvrdio je tada Bogdanov.

Sljedeće ročište suđenja održat će se 7. veljače kada će tužitelji i obrana iznijeti završne riječi nakon čega će Bogdanovu biti izrečena konačna presuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo