JOŠ JEDNA ZANIMLJIVA EUROPSKA NOĆ: / Betis uzeo skalp velikom Milanu, Welbeck spasio Arsenal

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Odigrano je 12 utakmica trećeg kola Uefine Europske lige

25.10.2018.
21:31
AFP
VOYO logo

U susretu trećeg kola E skupine Europske lige Arsenal je u Lisabonu pobijedio Sporting 1-0, dok je iznenađenje večeri priredio Real Betis koji je u susretu F skupine na San Siru pobijedio Milan sa 2-1. Arsenalu je treću pobjedu u nizu donio Danny Welbeck golom u 78. minuti.

U drugom susretu iz ove skupine Vorskla Poltava je na gostovanju pobijedila Karabag sa 1-0, a strijelac je bio Vladislav Kulač u 48. minuti. Filip Ozobić je za Karabag, koji je upisao i treći poraz, igrao od 58. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici skupine vodi Arsenal s devet bodova, Sporting ima šest bodova, Vorskla tri, a Karabag je bez bodova.

Real Betis je priredio iznenađenje pobijedivši Milan sa 2-1. Španjolci su u prva dva kola osvojili četiri boda bez primljenog gola, a sjajnu europsku priču nastavili su i na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Betis bili su Toni Sanabrija u 30. minuti i Giovani Lo Celso u 55. minuti, dok je pogodak za domaćine zabio Patrick Cutrone u 83. minuti. Milan je u sudačkoj nadoknadi ostao s igračem manje nakon što je isključen Samuel Castillejo. Alen Halilović nije nastupio za Milan.

U drugom susretu Olympiakos je na gostovanju pobijedio Dudelange sa 2-0. Real Betis vodi na ljestvici sa sedam bodova, Milan ima šest, Olympiakos četiri, a Dudelange je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu iz skupine A Zurich je pobijedio Bayer Leverkusen sa 3-2 i vodi na ljestvici s tri pobjede.

Švicarski sastav je poveo u 44. minuti golom Antonija Marchesana, gosti su okrenuli rezultat preko Karima Bellaravija (50, 54), no Zurich je do kraja utakmice zabio još dva gola za pobjedu. Strijelci su bili Toni Domgjoni (59) i Stephen Pius Odey (78). Tin Jedvaj je odigrao cijeli susret za goste. U drugom susretu AEK Larnaka i Ludogorec su odigrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Zurich s devet bodova, Bayer ima šest, a AEK i Ludogorec po jedan bod.

U B skupina RB Leipzig i RB Salzburg su upisali pobjede. Austrijanci su pobijedili Rosenborg sa 3-0 upisavši i treću pobjedu, dok je Leipzig slavio protiv Celtica sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Salzburgu donijeli su Munas Dabbur (34, 59-11m) i Hannes Wolf (53). Marin Pongračić je igrao svih 90 minuta za austrijsku momčad.

U drugom susretu Nijemci su već nakon prvog dijela vodili 2-0 golovima MatheusaCunhe (31) i Brume (35), a potom rutinski obranili vodstvo. Jozo Šimunović je igrao do 75. minute za goste, dok Filip Benković nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RB Salzburg vodi s devet bodova, RB Leipzig ima šest bodova, Celtic tri a Rosenborg je na nuli.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo