Još jedan spektakl u režiji Dinama: 'Vjerujemo u momčad i naše navijače'

Malonogometni klub Futsal Dinamo u petak, 24. listopada u 20.15 sati u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu igra drugu domaću utakmicu Druge hrvatske malonogometne lige.

20.10.2014.
18:13
VOYO logo

Priopćenje MNK Futsal Dinamo prenosimo u cjelosti.

"Za ovu utakmicu Futsal Dinamo poziva članove da odjenu svoje plave majice s natpisom „Ponosni član“ i u njima dođu na sjevernu tribinu Sutinskih vrela kako bi i ovoga puta fanatičnim bodrenjem svoju momčad nosili do vrlo bitne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sjajne igre pred punom Dvojkom Doma sportova u kojoj su deklasirali Sisciu s čak 6:1, u drugom je kolu Futsal Dinamo protiv Kozakiva unatoč terenskoj nadmoći izvukao tek remi. Imperativ pobjede protiv odlične Petrinjčice time je veći.

"Čeka nas žestoka borba, ali vjerujem u momčad i naše navijače. Dat ćemo sve od sebe da ispunimo njihova očekivanja i pobijedimo. Petrinjčica je odlična momčad, ali u prvom kolu pokazali smo da uz uragan s tribina utakmicu možemo riješiti već u ranoj fazi. Uz malo koncentracije, pokušat ćemo sve da ostvarimo ovu bitnu pobjedu.“, rekao je Matija Đulvat, proslavljeni bivši hrvatski futsal reprezentativac i kapetan MNK Futsal Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qwRfcV_eRFE

Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim danom od 10 do 20h. Tamo se možete i učlaniti te na poklon dobiti majicu "Ponosni član“. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, ali savjet je da požurite zbog već tradicionalno velikog interesa. Dom sportova rasprodan je skoro u cijelosti, a Sutinska vrela imaju nešto manji kapacitet. U Sutinskim vrelima ulaznice će se prodavati do 19 sati", stoji u priopćenju Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo