JOCKER ZOVI: / Mentalni trener pomaže Hrvatima uoči važne utakmice u Firenci

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN
11.2.2016.
17:37
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Inter, talijanski velikan koji je trenutno na četvrtom mjestu Serie A sa 45 osvojenih bodova u 24. odigrana kola, u nedjelju gostuje kod Fiorentine i to bi mogla biti jedna od ključnih utakmica za rasplet sezone. Inter u tom susretu ne smije izgubiti, a pobjeda na stadionu Artemio Franchi lansirala bi Viole na treće mjesto prvoligaške ljestvice na kojoj je trenutno sad upravo Fiorentina sa 46 osvojenih bodova, posljednje koje vodi u Ligu prvaka.

Ne baš sjajan niz Intera

Inter dočekuje ovu utakmicu u ne baš sjajnom raspoloženju. U posljednjih deset odigranih susret, Nerazzurri su ostvarili učinak od četiri poraza, tri remija i samo tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ANDREAS SOLARO
Image
Foto: AFP, ANDREAS SOLARO

Kako bi vratio samopouzdanje Ivanu Perišiću, Marcelu Brozoviću i ostalim zvijezdama, Roberto Mancini je odlučio angažirati mentalnog trenera. Upravo je to Talijan napravio i na početku sezone i to je bio pun pogodak jer je Inter odlično započeo sezonu.

Fiorentina u posljednjem međusobnom dvoboju protutnjala San Sirom

Kako bilo, Inter u Firenci želi tri boda. Posljednji poraz od Fiorentine Inter je doživio krajem rujna kad su Viole protutnjale San Sirom s 4:1, u onoj ludoj noći Nikole Kalinića koji je briljirao s tri gola, iznuđenim jedanaestercom i isključenjem. Vrijedi spomenuti kako je Fiorentina slavila protiv Intera u posljednjih tri susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo