Odlazak iz Dinama: Prvak ostao bez dokapetana

Jerko Leko je napustio Dinamo i otišao je na posudbu u - Lokomotivu i tako je postao treći igrač hrvatskog prvaka koji je tijekom ovog prelaznog roka završio u filijali.

4.8.2014.
17:51
VOYO logo

"Želim se zahvaliti svima u Dinamu koji će uvijek biti moj klub, a razlozi mojeg odlaska su vrlo jednostavni: odlično se osjećam i želim igrati. U Dinamu trenutno nisam bio u prvom planu i nakon razgovora s čelnicima kluba lako smo se dogovorili kako je najbolje rješenje odlazak na posudbu", kazao je Leko koji se u Dinamo vratio nakon inozemne avanture u ljeto 2011. godine. Ukupno je odigrao 163 utakmice i zabio 28 golova, a taj učinak je ugradio u čak osam trofeja (po tri prvenstva i Kupa, te dva Superkupa.)

Leki su 34 godine, a igrao je za kijevskog Dinamovog imenjaka, te Monaco i turski Bucaspor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da još mogu igrati nogomet na visokom nivou i puno pružiti na terenu. Osim sportskih motiva kojih mi ne nedostaje, Lokomotiva je klub visokih ambicija gdje mogu i svojim iskustvom pomoći mladim igračima", rekao je Jerko pa zaključio za službenu Dinamovu stranicu:

"Želio bih se zahvaliti Dinamu gdje su prepoznali kako imam još nogometnih ambicija i pustili me da odem na posudbu. Uvijek sam radije birao igranje; jednako s 18 godina kao i danas. Dinamu želim puno sreće u nastavku kvalifikacija i pobjede u svim utakmicama. Naravno, osim protiv Lokomotive."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo