JELIČIĆ SAVRŠENO OBJASNIO ZAŠTO JE HRVATSKA TAKO TEŠKO IZBORILA EURO: / 'Zbog tih stvari su se mučili'

Image
Foto: Screenshot

Utakmicu je pratio i nogometni analitičar i voditelj, Joško Jeličić

16.11.2019.
23:24
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometaši osigurali su nastup na EURU 2020 pobijedivši u dvoboju kvalifikacijske skupine E u Rijeci Slovačku s 3-1 (0-1). Slovaci su na Rujevici poveli golom Roberta Boženika (32), ali je Hrvatska u drugom poluvremenu uspjela preokrenuti i slaviti pogocima Nikole Vlašića (56), Brune Petkovića (60) i Ivana Perišića (74). U 66. minuti je isključen slovački igrač Robert Mak.

Bila je to zadnja utakmica Hrvatske u skupini, koju su pobjedom nad Slovacima i osvojili. Hrvatskoj će to biti šesti nastup na europskim prvenstvima, a peti zaredom. Hrvatska je slavila preokretom na Rujevici nakon što je prvo poluvrijeme gubila s 0-1, a u kišnom drugom poluvremenu su izabranici Zlatka Dalića izvrsnom igrom postigli tri gola i plasirali se na EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto se Hrvatska mučila?

Utakmicu je pratio i nogometni analitičar i voditelj, Joško Jeličić, koji se javio preko Instagrama.

"Čestitke našim dečkima, izborniku i stožeru na ostvarenom cilju, Euru 2020. Logične oscilacije, proces smijene generacija, problem diskontinuiteta nastupa u klubovima, deficitarnost određenih pozicija, posebno nedostatak Šime Vrsaljka, učinili su ove kvalifikacije težim od očekivanog. Ne sumnjam da ćemo biti pravi kad je najvažnije. Ovu pobjedu i plasman na Euro, valja posvetiti onima kojih se i ne samo u ovo vrijeme s pijetetom i ponosom prisjećamo, gradovima herojima, Vukovaru i Škabrnji", napisao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo