JELIČIĆ POSLAO VRLO ZANIMLJIVU PORUKU STANIĆU: / 'Srce i pamet nikad nisu išli zajedno, ali...'

Image
Foto: Screenshot

Dolazak Marija Stanića komentirao je i najpoznatiji hrvatski nogometni analitičar

16.12.2019.
18:42
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Stanić u ponedjeljak je službeno predstavljen kao savjetnik predsjednik Uprave Hajduka Marina Brbića za sportsku politiku, dok je novi sportski direktor splitskog kluba Ivan Kepčija. Stanić je prilikom predstavljanja istaknuo kako je Hajduk je na prekretnici - hoće li nastaviti pratiti tržište ili će se okrenuti sebi, istaknuvši kako će "fokus biti omladinski pogon kluba".

"Volio bih biti dio Hajduka koji ne prati nogometnu modu nego je stvara i u tom kontekstu dat ću svoj maksimum. Nije lako biti igrač Hajduka, to su veliki pritisci, ali i veliki gušt. Ovdje je put od raja do pakla vrlo brz i ne postoji nekakva vrsta čistilišta", kazao je Stanić, koji je dodao kako će biti nužno strpljenje i povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovarajući na upit o stanju u Hrvatskom nogometnom savezu, Stanić to duga priča koja postavljena "na obrascima nakaradnosti".

Image
Image

Jeličićeva reakcija

"Trenutno se ne bavim HNS-om ali ne možemo pobjeći od toga da je Hajduk dio HNS-a moja ideja je da se trenutno fokusiram na Hajduk, a sve ovo što se događa unutra HNS-a i ti novi vjetrovi koji pušu su još jedan dokaz da se tamo ništa nije promijenilo. Ima jako puno loših stvari unutar HNS-a, uplitanja politike, centralizacija, mistifikacija, a ja smatram da se kroz nogomet može društvo mijenjati na bolje", poručio je Stanić, koji je dodao on u pregovorima s dužnosnicima Hajduka inzistirao da zajedno s njim u klub u kao sportski direktor dođe Kepčija jer ima iskustvo koje može dati doprinos razvoju Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Marija Stanića komentirao je i najpoznatiji hrvatski nogometni analitičar i televizijski voditelj, Joško Jeličić. Bivši igrač Dinama i Hajduka komentirao je na svojem Facebooku novi posao Marija Stanića i pružio mu podršku.

"Srce i pamet nikad nisu išli zajedno, ali zato i jesi uvijek bio poseban. Dobrodošao veliki gospodine", napisao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo