JELENA KARLEUŠA ŠOKIRALA IZJAVOM O ŠVICARSKOJ: / 'To su Albanci, oni su prevara'

Image
Foto: Screenshot/AFP

Jelena Karleuša objasnila kako to ona vidi momčad Švicarske

20.6.2018.
14:12
Screenshot/AFP
VOYO logo

Jelena Karleuša, supruga srpskog nogometaša i reprezentativca Dušaka Tošića, poznata srpska folk zvijezda šokirala je svojim razmišljanjem, odnosno viđenjem reprezentacije Švicarske, s kojom Orlovi igraju u sklopu 2. kola skupine E u petak od 20.00 u Kalinjingradu, na stadionu na kojem su Vatreni prošle subote pobijedili Nigeriju 2-0.

OVAKO SE NAVIJA! Jelena Karleuša skinula sve sa sebe za srpske nogometaše, naše pjevačice potpuno razočarale

https://www.dailymotion.com/video/x6m8ash

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako u reprezentaciji Švicarske igraju Albanci (Granit Xhaka, Valon Behrami, Blerim Džemaili,Xherdan Shaquiri), Karleuša je u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" kazala kako je reprezentacija Švicarske "neka vrsta prevare", "točnije oni nisu Švicarci nego Albanci". U jednoj analizi napravljenoj prije dvije godine pobrojano je čak 80 igrača stranog porijekla u raznim reprezentativnim uzrastima Švicarske. Od toga je Albanaca bilo 46!

Uz Albance, u reprezentaciji Švicarske ima i igrača hrvatskog podrijetla. Josip Drmić i Mario Gavranović su napadački par koji u reprezentaciji ulazi s kupe, a na izborničkoj klupi sjedi 54-godišnji Vladimir Petković, trener bosanskohercegovačkog i hrvatskog podrijetla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među balkanskom kolonijom u Švicarskoj je i Haris Seferović, bosanskohercegovačkog podrijetla. Poznato je kako između Srba i Albanaca vlada netrepeljivost već godinama unazad, zbog političkih pitanja, a sve se još više zakompliciralo, posebno kod Srba, nakon što je Kosovo postalo republika, koju je do kraja 2016. priznalo 110 od 193 država članica UN-a, te četiri ne-članice UN-a, suvereni malteški vojni red, Republika Kina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Duško će da dati 300 posto od sebe. Ne zbog mene, već zato što voli svoju zemlju. Konačno će Srbija priznati njega, sve njih, srpsku reprezentaciju na pravi način. Sigurna sam da su Švicarci neka vrsta prevare, točnije oni nisu Švicarci, oni su Albanci. Mislim da mi imamo veće šanse za pobjedu. Imam dobar osjećaj i za Brazil. Imamo igrače koji su motivirani i koji će pokazati da je sve moguće", rekla je Karleuša.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo