Drama odbačenog Vatrenog: Sada ga se žele riješiti?!

Prema pisanju britanskih tabloida, menadžer engleskog Premierligaša Evertona Roberto Martinez spreman je pustiti Nikicu Jelavića u siječanjskom prijelaznom roku, ako ništa drugo na posudbu.

25.11.2013.
12:48
VOYO logo

No to će prije svega ovisiti o tome hoće li Everton uspjeti naći zamjenu za hrvatskog napadača, koji u posljednje vrijeme samo grije klupu za rezervne igrače unatoč brojnim pohvalama trenera i nogometnih stručnjaka.

West Ham je klub kojem je nužno potreban jedan napadač s obzirom da je Andy Carroll i dalje izvan pogona, te nema naznaka kad bi se mogao vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je Jelavića doveo 2012. godine za pet milijuna funti iz Glasgow Rangersa, te bi ga volio 'utopiti' za barem jednaku cijenu ili ga poslati na posudbu do kraja sezone. Jednako tako, hrvatski napadač žarko želi napustiti redove prvoligaša iz Liverpoola i potražiti sreću na nekom drugom mjestu kako bi što spremniji dočekao SP u Brazilu.

Inače, West Ham je u 12 utakmica ove sezone postigao svega devet pogodaka, a jedini napadač koji je zabio bio je Ricardo Vaz Te (2). Jelavić bi se, ako se ostvari transfer ili posudba, pridružio Mladenu Petriću u redovima Čekićara, koji je u londonski klub stigao u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo