JEDVAJ OTKRIO KAKVO JE STANJE U SVLAČIONICI: / Hoće li se zbog ovoga upaliti alarmi kod Dalića?

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon poraza od Mađarske nitko od Vatrenih nije bio zadovoljan

25.3.2019.
8:25
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Tin Jedvaj je u porazu Hrvatske od Mađarske igrao do 77. minute. Izbornik Zlatko Dalić ga je tada zamijenio zbog taktičke promjene, a u igru je poslao Brunu Petkovića, ali niti bacanje svih karata u napad nije pomoglo u nastojanjima da se izbjegne poraz.

"Čestitke Mađarima. Teška utakmica, težak protivnik, fizički jak, koji igra totalno drugačije u odnosu na nas, s puno dugih lopti, duela i skokova. Utakmica je bila bez puno prilika s obje strane, mislim da se više vodilo na nekoj sredini terena. Kažem, njihova taktika s tim dugim loptama, mi smo to dosta dobro branili. Imali su dvije prilike, poluprilike, a uspjeli su zabiti dva gola.", kazao je Jedvaj nakon utakmice pa otkrio kako se svlačionica osjeća:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo razočarani sa svime, velika su očekivanja od nas prije svake utakmice, ali možda je dobro da se dogodilo sad na početku kvalifikacija, da znamo gdje smo i što smo, da za ljeto budemo spremni."

Nije bilo problema s pristupom

Pristup je bio dobar. Prvih 15-20 minuta jako dobro, a onda kao da su stali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, nakon tog gola smo im malo previše pustili da imaju loptu. Previše smo se povlačili, previše su nam probijali stranu. Prvi gol smo primili, niti tad oni nisu imali neke šanse. Mi smo reprezentacija koja je u ovoj utakmici morala voditi igru, stvarati šanse i diktirati tempo.", zaključio je Jedvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo