'Jedino dolazak Isusa može spasiti prvenstvo'

Čelni ljudi FIFA-e, ali i brazilska nogometna legenda Romario, su izrazili ozbiljnu zabrinutost zbog sporih priprema Brazilaca za domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2014. godine.

24.6.2011.
17:24
VOYO logo

Glavni tajnik svjetske nogometne organizacije Jerome Valcke poručio je Brazilcima da moraju ubrzati radove, jer vremena je sve manje.

"Nema stadiona, nema zračnih luka, a neki će objekti, kao što je legendarna Maracana, biti spremni nakon dodatnih ulaganja", tvrdi Valcke, koje je to prvi javni nastup od kada ga je izjavio da je Katar kupio domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ovog tjedna, brazilska legenda Romario je rekao da samo božanska intervencija može pomoći njegovoj zemlji da bude spremna za domaćinstvo 2014. godine.

"Ja ću vam reći istinu: evanđelja kažu da će se Isus vratiti. Samo On može osigurati prvenstvo u Brazilu. Ako siđe na Zemlju u sljedeće tri godine, onda će prvenstva vjerojatno i biti", rekao je najbolji legendarni napadač koji je vodio svoju reprezentaciju do naslova svjetskog prvaka u SAD-u 1994. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je odlučeno da ćemo ugostiti najbolje nogometaše svijeta 2014. godine, rekao sam dvije stvari: Brazil ne samo da ima uvjete za održavanje Svjetskog prvenstva, nego će to biti i najbolje svih vremena. Kod prvog još uvijek stojim, ali ovo drugo povlačim jer jasno je da ćemo imati velikih problema", rekao je Romario.

Vezani članci:

arti-201106230039006 arti-201106180325006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo