JEDAN PODATAK TREBAO BI PETKOVIĆA GURNUTI MEĐU VATRENE: / Ovo nisu imali ni Mandžukić, ni Eduardo

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Najbolji pojedinac Dinama u sinoćnjoj utakmici bio je Dani Olmo, ali svi pričaju samo o Bruni Petkoviću

8.3.2019.
8:50
AFP
VOYO logo

U prvom susretu osmine finala Europske lige Dinamo je pred 29.704 gledatelja na stadionu Maksimir pobijedio Benficu sa 1-0. Dinamova 'europska bajka' i dalje traje. U čvrstoj i tvrdoj utakmici bez previše prilika, Dinamo je srušio portugalskog velikana i otvorio vrata četvrtfinala. Pogodak odluke zabio je Bruno Petković u 38. minuti iz jedanaesterca kojeg je izborio Dani Olmo.

"Ova momčad može jako puno, Glupo bi bilo da si postavljamo neke granice, limite, a glupo bi bilo i da poletimo, da pomislimo da smo svemogući. Odradili smo tek prvu od dvije utakmice, a čeka nas još jedna paklena u Lisabonu", rekao je strijelac Dinamovog pobjedničkog pogotka protiv Benfice, središnji napadač Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman za Vatrene

U 38. minuti Dani Olmo je srušen u kaznenom prostoru, a Petković je hladnokrvno poslao loptu u mrežu iz kaznenog udarca, nakon nešto duže koncentracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislite da sam se uplašio? Nisam. Da nisam vjerovao da ću zabiti, ne bih ni uzeo loptu", samouvjereno će Petković, baš onako kako se postavio i na terenu, gdje je odigrao još jednu partiju, možda vrijednu poziva u reprezentaciju.

Da bi poziv mogao stići pokazuju i njegove brojke iz sinoćnje utakmice. Iako, ne gledajući striktno statistiku, čini se da je odigrao najzreliju utakmicu u Dinamovom dresu, pokazao je racionalnost u igri - što je preduvjet da bi bio član reprezentacije, piše Tribina.hr. Ipak, posebno se ističe njegovih 10/10 osvojenih zračnih duela. Takvo nešto Vatreni nikad nisu imali na raspolaganju. Moguće je da će upravo to biti presudno i kod Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo