JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH IGRAČA SVIJETA ODLAZI IZ REALA: / Kovačić presudio velikoj zvijezdi

Image
Foto: AFP

Utakmica 5. kola Lige prvaka između Sportinga i Real Madrida (1-2) u Lisabonu u utorak navečer, bila je u fokusu i skauta Intera iz Milana.

22.11.2016.
19:05
AFP
VOYO logo

Naime, kako javlja Calciomercato.com, a prenosi madridski AS, Inter je u Lisabon poslao predstavnike Marija Corsoa i Josea Alvalada kako bi vidjeli dva zimska prioriteta za Talijane, Jamesa Rodrigueza i nogometaša Sportinga Gelsona Martinsa.

‘ZIDANEOV SPARTANAC’: Španjolci ne prestaju hvaliti Matea Kovačića

Zidane više ne računa na Jamesove usluge

Jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta, koji se sjajno predstavio na SP-u u Brazilu na ljeto 2014. godine i za kojeg su Madriđani Monacu platili 80 milijuna eura, nalazi se na listri za odstrel trenera Zinedine Zidanea koji više ne računa na usluge ovog talentiranog kolumbijskog nogometaša. Inter je, kako je talijanska La Gazzetta dello Sport otkrila, za Jamesa predsjedniku Florentinu Perezu ponudio 85 milijuna eura na što su Španjolci navodno rekli "da", ali na kraju nije bilo ništa od tranfera jer je Kolumbijac uvjerio Zidanea da mu da još jednu priliku da se dokaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Niti ove sezone nema sreće u Realu

Međutim, James niti ove sezone nema sreće. Naime, AS piše i kako je Mateo Kovačić nakon toga postao važan igrač Zidanea i to je na kraju presudilo da francuski strateg odustane od Jamesa i u potpunosti ga ponudi europskim klubovima.

"Uz nesigurnu situaciju koja vlada oko Jamesa u Realu, u što se uzdaju Talijani u svojem lovu na Kolumbijca, još jedna stvar ne ide na ruku Jamesu. A ta je da je Mateo Kovačić postao važan igrač trenera Reala", piše madridski dnevni sportski list. James je ove sezone nastupio u ukupno 11 susreta za Real u svim natjecanjima (odigrao 499 minuta) uz 1 gol i 6 asistencija za pogodak. Puno premalo za igrača takvog kalibra i takve cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo