HIGUAIN TJERA MANDŽUKIĆA IZ JUVENTUSA: / Je li Vatreni odigrao svoje posljednje minute za Staru damu?!

Image
Foto: AFP

Kako talijanski Tuttosport javlja, dolazak argentinskog napadača Gonzala Higuaina u Juventus mogao bi značiti odlazak hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

15.7.2016.
17:56
AFP
VOYO logo

Prvak Italije želi Higuaina koji je prošle sezone oduševio u dresu Napolija zabivši 38 pogodaka u 42 odigrane utakmice u svim natjecanjima (imao je još 3 asistencije za gol). Međutim, njegov dolazak u Torino gotovo sigurno bi značio odlazak Marija Mandžukića nakon samo jedne sezone u kojoj je postigao 13 golova u 36 utakmica, uz šest asistencija. Iako Mandžo ima ugovor s Juventusom do 30. lipnja 2019. godine, Mandžukić bi uz Argentinca imao manje prostora za igru, a to bi značilo i pakiranje kofera i napuštanje kluba.

Težak karakter

Poznato je da Mandžukić ima težak karakter i da ne voli kad ne igra. U tim situacijama često je bio nezadovoljan. Tome svjedoči i situacije iz igračkih dana u Bayern Munchenu i njegovom otvorenom nezadovoljstvu prema Pepu Guardioli kad ga ovaj nije stavljao u igru, a za vrijeme kad je nastupao u dresu Atletico Madrida, također je imao perioda kad nije bio zadovoljan minutažom u određenim utakmicama i općenito kad nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRANSFER KOJI ĆE ODJEKNUTI EUROPOM: Stroj za golove dolazi kod Mandžukića?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo