JE LI SVE KONAČNO GOTOVO: / Dinamo, Pjaca i Juventus dogovorili transfer koji će odjeknuti Europom?!

Image

Sportske novosti pišu kako je Marko Pjaca potpisao ugovor s Juventusom!

12.7.2016.
10:54
VOYO logo

Dinamo bi na temelju tog ugovora trebao dobiti 20 milijuna eura te još pet kroz bonuse. Ova vijest još uvijek nije potvrđena iz razloga što se posljednih dana, točnije od Eura na kojem je Pjaca ostavio jako dobar dojam za ono što je igrao, mnogo toga pisalo o njegovu transferu. Prvo je "puknula" vijest da će Pjaca i Rog u Napoli za 35 milijuna eura. Pjaca je odbio Napoli jer ima dvije želje - Milan i Juventus.

Galliani bio u Zagrebu

Drugi dan nakon te vijesti, u Zagrebu je bio Adriano Galliani koji je razgovarao s Dinamom. Nakon tog razgovora izgledalo je kako se priča približila svome kraju i kako će krilni napadač Dinama i hrvatske reprezentacije odjenuti dres Rossonera za isti iznos koji se spominje sad za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Informacije su govorile kako je riječ zapravo samo o detaljima te da Pjaca gotovo sigurno odlazi u Milan. Onda je pak naglo stigla vijest da sve što se pisalo pada u vodu te da Pjaca odlazi u redove talijanskog prvaka Juventusa!

Kranjčar poveo Pjacu u Skoplje

Sportske novosti sad pišu kako su izvori kazali kako su "Dinamo, Juventus i Pjaca već stavili potpis na ugovor". Prema informacijama kojima raspolažemo, direktor sigurnosti Dinama Krešimir Antolić kazao je u jednom razgovoru kako je namjera i cilj kluba da Pjaca ostane do zime u Dinamu i kako njegov transfer još nije do kraja definiran. Zlatko Cico Kranjčar, novi trener Dinama, poveo je bolesnog Pjacu (problemi sa sinusima) u Skoplje što ovoj priči daje još jednu dozu neizvjesnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske se pak pitaju ako je Pjaca već potpisao s Juventusom ili ako je pred završetkom transfera, kako je moguće da bi ga Juve bolesnog uopće pustio s Dinamom u Skoplje? U prošlosti je itekako bilo dosta čudnih odluka od strane kluba, ali ako Dinamo čeka uplatu na račun u visini od 20 milijuna eura, Juventus i Dinamo sigurno ne bi riskirali neku Pjacinu ozljedu ili komplikacije sa sinusima. Tako da ćemo se još morati strpjeti oko ovog transfera...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo