Je li ovo transfer koji će uništiti snove mladom hajdukovcu?

Švicarski nogometni reprezentativac Xherdan Shaqiri potvrđen je u četvrtak kao pojačanje milanskog Intera i novi suigrač hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

8.1.2015.
19:07
VOYO logo

Xherdan Shaqiri, 23-godišnji švicarski krilni napadač i ofenzivni veznjak, napustio je redove Bayerna iz Münchena i od četvrtka je novi igrač Intera, objavio je klub iz Milana.

"Između Intera i Bayerna postignut je dogovor oko prelaska Shaqirija crno-plavima. Nedostaju samo potpisi", objavio je milanski klub na svom službenom Twitter-profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema procjenama njemačkih i talijanskih medija, Inter će na ljeto Bayernu platiti oko 18 milijuna eura na ime odštete za Shaqirija koji bi s Interom trebao potpisati ugovor do lipnja 2019. Shaqirijev ugovor, koji je s Bayernom potpisao 2012. po dolasku iz Basela, vrijedio je do lipnja 2016. No, krilni igrač je od dolaska Pepa Guardiole na klupu Bayerna dobivao malu minutažu te je bivao sve nezadovoljniji svojim statusom.

//www.youtube.com/embed/tvXakNsBBSQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Inter je u zimskom prijelaznom roku prije Shaqirija stigao njemački reprezentativac Lukas Podolski, koji je u Milano došao na posudbu iz londonskog Arsenala.

Tek treba vidjeti hoće li dolazak ofenzivaca Shaqirija i Podolskog utjecati na Kovačićev status, baš kao i na mogućnost dolaska Hajdukovog bosanskohercegovačkog veznjaka Tino-Svena Sušića (22) koji se ovih dana spominje kao moguće pojačanje Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo