Je li ovo dokaz da je srpski nogometaš šokiran?

Situacija koja je zgrozila cijelu Rusiju konačno je dobila jasnije konture. Na utakmici Volge i Zenita policajac je Danka Lazovića udario elektrošokerom.

22.6.2011.
22:17
VOYO logo

U trenutku kada je Danko Lazović preskakao ogradu i svojim navijačima htio dati dres, jedan ga je policajac udario elektrošokerom po leđima. To jasno pokazuje snimka koja je izašla na Youtubeu.

Vodstvo Volge i policija situaciju su pokušali zataškati i krivnju prebaciti na navijače Zenita koji su poslije utakmice bacali stolice na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko nije bio ni blizu Lazovića, to je svima jasno. Da ga je policajac udario elektrošokerom on ne bi sa osmijehom ušao u svlačionicu. Imamo video materijal gdje se jasno vidi da navijač Zenita baca stolicu i pogađa svog nogometaša. Potom reagira policajac i pokušava spriječiti srpskog nogometaša da ne doživi još veću katastrofu. Istina jest da je u ruci imao elektrošoker, ali sam siguran da ga nije upotrijebio", izjavio je prvi čovjek Volge.

Također, liječnička služba gostiju pregledala je svog nogometaša i ustanovila kako se na donjem dijelu njegovih leđa nalazi opekotina prvog stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se točno dogodilo, procijenite sami.

Vezani članci:

arti-201106200356006 arti-201106190067006 arti-201106180274006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo