JE LI NAPOKON PRONAŠAO SPAS? / Klub koji obožava Hrvate sprema se dovesti još jednog Vatrenog

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Strinić (30) sve je bliže odlasku iz Napolija u kojem nije dočekao pravu priliku.

8.8.2017.
12:35
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Strinić je u siječnju 2015. došao na San Paolo iz ukrajinskog Dnjipra, ali u talijanskom klubu se cijelo vrijeme borio s minutažom. Prošle je sezone skupio tek 15 nastupa, upisavši pritom dvije asistencije.

Zanimanje Watforda i Galatasaraya?

Ranije ovoga ljeta spominjalo se da su za Strinića zainteresirani engleski Watford i turski Galatasaray čiji je trener naš Igor Tudor. Ništa se, međutim, nije dogodilo i Strinić je i dalje član Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, neće to možda još dugo biti jer ugledna Gazzetta dello Sport u utorak objavila kako je za Strinića ozbiljno zainteresirana Fiorentina. Toskanski klub traži pojačanje na lijevom boku i bacio je oko na našeg nogometaša, a procjena je da bi se cijena za bivšeg hajdukovca mogla kretati oko četiri milijuna eura. Dođe li u Fiorentinu, Strinić će se pridružiti Nikoli Kaliniću, Milanu Badelju i Anti Rebiću, no pitanje je tko će od njih ostati u klubu do kraja prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo