JE LI MOGUĆE DA ĆE TRENER BARCELONE VEĆ DOBITI OTKAZ? / 'Istina je da često imam svađe s igračima'

Image
Foto: Profimedia

Ugledni nogometni portal Goal.com izašao je danas također s pričom da će Setien na kraju sezone dobiti otkaz, a jedino ga može spasiti ako se rezultati katalonske momčadi ne poprave.

29.6.2020.
16:56
Profimedia
VOYO logo

Trener španjolskog prvoligaša Barcelone Quique Setien priznao je u ponedjeljak, u trenutku kada je Barca izgubila prvo mjesto na ljestvici nakon neodlučenog rezultata 2:2 na gostovanju kod Celta Vigo, da se ne slaže uvijek sa svojom momčadi.

Barca je sada na drugom mjestu na ljestvici i zaostaje dva boda za vodećim Real Madridom, šest kola prije kraja prvenstva, a u utorak je čeka teška prvenstvena utakmica s trećeplasiranim Atletico Madridom u kojoj mora pobijediti želi li ostati u utrci za naslovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da često imate svađe s igračima kao što inače imate u svakodnevnom životu i to nije ništa novo", kazao je Setien na virtualnoj konferenciji za novinare u ponedjeljak.

"Ni ja nisam bio lagan igrač i razumijem to jako dobro. Ono što moramo učiniti je uvjeriti sve da moramo braniti istu ideju", kazao je bivši vezni igrač Atletico Madrida, Logronesa i Racing Santandera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski Sport piše kako je najveći problem zapravo u pomoćnom treneru Ederu Sarabiji, koji je ranije već žestoko kritizirao neke svoje igrače. Naime, usred utakmice sa Celtom Sarabija je pokušao davati instrukcije igračima Barcelone, a Sport piše kako su ga Messi i Ivan Rakitić ignorirali i to na vrlo ružan način. Sarabija im je pokušao objasniti nešto, a obojica su usred razgovora samo okrenula leđa i otišla, dok je Sarabija samo slijegao ramenima.

Osim toga, Luis Suarez je kritizirao Setiena u intervjuu nakon utakmice, kazavši da je posao trenera da analizira zašto momčad gubi bodove na domaćim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RASPAD SISTEMA U BARCELONI: /

Rakitić i Messi pokrenuli novi kaos. Incident izbio usred utakmice, u svlačionici 'pucali zidovi'

Image
RASPAD SISTEMA U BARCELONI: /

Rakitić i Messi pokrenuli novi kaos. Incident izbio usred utakmice, u svlačionici 'pucali zidovi'

Prijeti mu otkaz

Setien je međutim pokušao odbaciti nagađanja da postoji razdor između njega i pojedinih igrača.

"To su nasumični incidenti i ne pridajem im preveliku važnost. Kada ne pobijedite, svi pokušavaju dodatno uzburkati duhove, ali to je cirkus u kojem živimo", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više brinemo za atmosferu u momčadi, a opći odnosi u momčadi su dobri. Istina je da se ne slažemo oko nekih stvari, ali mislim da to nije vrijedno spomena", zaključio je 61-godišnji Setien kojem je najveći posao do Barce bio Real Betis.

Ugledni nogometni portal Goal.com izašao je danas također s pričom da će Setien na kraju sezone dobiti otkaz, a jedino ga može spasiti ako se rezultati katalonske momčadi ne poprave. Cijela je priča krenula nakon te utakmice sa Celtom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pucali su zidovi. U svlačionici je bilo napeto, a igrači su napali trenera zbog nekih njegovih taktičkih odluka, kao i promjena u igračkom kadru protiv Celte. Bili su iznenađeni njegovim izborom prvih 11 bez Griezmanna i Arthura. Rasprava je bila žestoka i samo pokazala da ne postoji harmonija između igrača i trenera”, piše Marca.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo