PREDSJEDNIK GASI POŽAR

JAVIO SE ŠEF REALA: Perez branio Ronalda na temu utaje poreza, a onda je stiglo pitanje o transferu

Bombastične najave odlaska Cristiana Ronalda iz madridskog Reala, kluba u koji je stigao 2009., postao njegov vođa i višestruki rekorder, podigle su nogometni svijet na noge. ‘Požar’ koji je nastao gasiti sada mora predsjednik španjolskog prvaka i osvajača Lige prvaka Florentino Perez.

Svemu je prethodila optužba za utaju poraza koja je Ronalda toliko razbjesnila da je, negiravši takve radnje, poručio da napušta Španjolsku dodavši da svoju odluku neće mijenjati. Bogati europski klubovi stali su u red pa se s nestrpljenjem očekuje rasplet ove priče. Premda, ako je vjerovati Perezu koji je dao intervju za Marcu, situacija nije toliko dramatična, on se nada da će se rasplesti u smjeru Ronaldova ostanka i napominje da ponuda za njega nije niti bilo.

ON NAJAVIO ODLAZAK, ZAINTERESIRANI STALI U RED: Ponude za Ronalda već su stigle, agent razgovara s Realom

CRISTIANO RONALDO PORUČIO SVOM AGENTU: ‘Napravi apsolutno sve što je u tvojoj moći da zaigram za njih’

“Nismo još razgovarali, ali ćemo to napraviti u nadolazećim danima. Znam ono što sam pročitao i čuo u medijima, ali znam i Cristiana. Pravi je profesionalac i dobar čovjek. Sve je ovo vrlo čudno i moram ga braniti bez obzira na cijenu. Napominjem da svaki od nas mora platiti svoje porezne obveze i ne sumnjam da će Cristiano biti sposoban obraniti se od ovoga. Prema onome što znam, imao je jednake ugovore kao i kad je igrao u Engleskoj gdje nije imao nikakvih problema. U obzir nije uzeta persumpcija nevinosti”, kazao je Perez i nastavio objašnjavati kakav će stav klub imati ‘ako je Ronaldova ljutnja iskrena’:

BOMBA IZ ŠPANJOLSKE! Cristiano Ronaldo želi napustiti Real i već je o tome obavijestio čelnike kluba

“Sve se u životu može riješiti razgovorom. Uvijek sam imao dobro mišljenje o njemu, vidjet ćemo kako će se sve završiti.”

Potom je stiglo ključno pitanje – ono o klupskoj reakciji na eventualnu ponudu za otkup njegova ugovora.

“Nismo zaprimili nikakvu ponudu. Ronaldo je igrač Real Madrida i tako će i ostati. Ponuda nema”, zaključio je Perez.

Povratak na Net.hr