Novo finale Argentinca

CHOLO EL MAGICO ARGENTINO: ‘Bio je ovo film, pet minuta trilera u kojem nismo glumili, već ga živjeli’

Diego Simeone bio je vrlo nervozan za vrijeme uzvratne polufinalne utakmice između Bayern Munchena i Atletico Madrida. Prvo je poludio na jednu odluku suca i krenuo prema Pepu Guardioli, ali zaustavio ga je Ribery. Nakon toga, u posljednjim trenucima susreta, udario je svog kolegu iz kluba, člana stručnog stožera u Atleticu koji je u tom trenutku bio uz aut liniju.

Međutim, posljednjim sučevim zviždukom, nervoza je prestala i Simeone se sletio u zagrljaj svojih nogometaša.

“Činilo se kao teška situacija. Promašen jedanaesterac, duga sudačka nadoknada… Ali smo na kraju ipak uspjeli i jako sam sretan zbog toga. Obranjeni penal Müllera vratio nas je u život!”, iskreno će Simeone.

“Bio je ovo film, pet minuta trilera u kojem nismo glumili, već smo ga živjeli. Ovo je osjećaj za cijeli život!”, dao je do znanja Cholo.

“Ona momčad iz 2014. godine imala je ipak više iskustva. Ova je još mlada, ali je naučila sama koračati do uspjeha. Ponosim se sa svojim igračima”.

Simeone se osvrnuo na finalni sraz u Milanu, u kojem će možda igrati i protiv starih znanaca, Real Madrida koji je favorit u uzvratnom dvoboju protiv Manchester Cityja na Santiago Bernabeu.

“Život se ne sastoji od osvete, nego od novih prilika. A ovo finale je za nas nova prilika”.

Povratak na Net.hr