JAVIO NAM SE TONĆI KUKOČ: / 'Nemam nikakve veze s vrijeđanjem Soudanija, Pivarića niti ikoga iz Dinama'

Image
Foto: Facebook/Tonci Kukoc

Tonći Kukoč nije napisao komentar na Instagram profilu Soudanija u kojem sprda igrača Dinama Josipa Pivarića.

2.6.2017.
15:17
Facebook/Tonci Kukoc
VOYO logo

Soudani se ovih dana našao na udaru onih bliskih riječkom taboru. Prvo je Marko Vešović nakon pobjede Rijeke nad Dinamom u finalu Kupa kazao:

"Kako je bilo čuvati Soudanija? Pitajte me iz kojeg džepa da ga izvadim", rekao je Vešović nakon utakmice u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVA PORCIJA UVREDA SOUDANIJU: Igrač Rijeke udario i po Leškoviću! ‘Ko ti je*e mater, a ti si debil’

Nakon toga, Vešovićeva zaručnica Tamara Bulatović prešla je svaku granicu normalnog ponašanja. Naime, apsolventica Ekonomskog fakulteta je na svom Instagram profilu javno uvrijedila Alžirca.

"Plači, govno! Veske te stavio u džep, gdje si bio, ‘najbolji igraču lige’?”, napisala je Crnogorka Tamara Bulatović na Instagramu, pa obrisala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu s uvredama Soudanija nije stalo. Mladi igrač Rijeke Dominik Mulac kojeg smatraju perspektivom i budućim članom seniorske ekipe, obrušio se na nesretnog Soudanija psovkama na društvenim mrežama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ko ti je*e mater.

Mulac se tu nije zaustavio. Ovaj mladić, koji očito ne mari za posljedice svojih upisa i ponašanja, izvrijeđao je i svog bivšeg suigrača Marka Leškovića koji je prije godinu dana prešao u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“A ti si dečko posebna vrsta debila”, poručio je Mulac Leškoviću, bivšem igraču Rijeke.

I onda je na red došao netko tko misli da su takvi upisi očito benigni i da spadaju u sferu zezancije. Netko je očito iskoristio ovu priliku sramotnog javnog vrijeđanja Soudanija, pa je, prema riječima Tonćija Kukoča, s lažnog Kukočevog profila bocnuoJosipa Pivarića. Pa je tako u komentar na Soudanijevom profilu, pod njegovu sliku, predstavljajući se kao Tonći Kukoč, napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kralju, razumijem te. Plakao bih i ja da igram s Pivarićem. Glavu gore", poručio je lažni Kukoč, međutim kasnije je izbrisan post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonći Kukoč javio se redakciji Net.hr-a i objasnio kako to nije on napisao, kako to nije njegovo djelo. Tim povodom, kao i u svrhu objektivnog i istinitog izvještavanja javnosti i ispravljanju očite nepravde prema lijevom bočnom Zrinjskog, prenosimo Kukočev post na njegovom službenom Facebook profilu u kojem sve objašnjava.

"S obzirom da se moje ime bez mog znanja i preko tuđih društvenih mreža jučer povezalo s vrijeđanjem nekih igrača GNK Dinama, ovim putem kažem da s tim nemam nikakve veze kao što me nije briga ni za Soudanija, Pivarića i bilo kojeg igrača iz Dinama. Na koncu, neka oni misle o meni, ja sam prvak, oni nisu. Neki hrvatski mediji objavili su laž da sam se ismijavao s njima. To je neistina jer profil s kojega su upućene uvrede lažan je", stoji u objavi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo