Ovakve nogometne legende su rijetkost: Opet oduševio navijače

Klupska legenda talijanskog nogometnog kluba Intera Javier Zanetti potpisao je novi jednogodišnji ugovor, iako mu je 39 godina na leđima.

12.6.2013.
13:17
VOYO logo

'Jednostavno vjeruju u mene', rekao je argentinski nogometaš koji će u kolovozu ove godine napuniti 40 godina, a trenutačno se oporavlja od puknuća Ahilove tetive.

"Želim se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju. Razgovarali smo o mojoj ozljedi i odlučili smo se zasad produljiti za jednu sezonu. Klub je po tko zna koji put pokazao vjeru u mene i moju strast prema Interu. Nadam se da ću se kad se vratim na travnjak odužiti dobrim igrama", rekao je Zanetti nakon potpisivanja novog ugovora i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim se zahvaliti i navijačima koji mi posljednjih tjedana pružaju nevjerojatnu podršku tijekom oporavka. Drago mi je da će od prvog dana nove sezone biti uz nas i pružati nam bezuvjetnu podršku", rekao je Argentinac, te zaključio:

"Radim sve kako bi se što prije vratio zdrav i spreman da pomognem treneru i suigračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zanetti je bio prvo pojačanje aktualnog predsjednika Massima Morattija još davne 1995. godine, kada je stigao iz argentinskog Banfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo