Zvijezda Furije provalila u kamp bivšeg kluba!

Oko dva sata ujutro u nedjelju u trening-centar Athletic Bilbaa u Lezami, desetak kilometara daleko od najvećega baskijskog grada, pokušao se ušuljati Javi Martinez.

12.9.2012.
13:04
VOYO logo

Dosadašnji veznjak baskijskog kluba, koji je za 40 milijuna eura pretkraj prijelaznog roka prešao u redove minhenskog Bayerna, primijećen je od čuvara kompleksa koji je pretpostavio da se radi o provalniku. Nakon što se u gluho doba noći, piše Marca, dovezao podalje od glavnog ulaza, diskretno je izašao iz automobila i krenuo preskočiti preko metar visoke ograde. Čuvar je nakon nekoliko sekundi dotrčao do nepoznatog uljeza i kada je poviknuo prema njemu, 23-godišnji mu je nogometaš odgovorio. "Zar me ne prepoznajete? To sam ja, Javi Martinez!"

Španjolski je reprezentativac objasnio da bi želio ući u svlačionicu i isprazniti svoj ormarić u kojem je ostavio nekoliko stvari od emotivnog značaja. Premda je, zbog reprezentativne akcije, trening-centar trebao ostati zatvoren sve do ponedjeljka, čuvar se smilovao bivšem nogometašu kluba i propustio ga do kabine. Na Martinezovo iznenađenje njegov je ormarić bio zapečaćen te nije mogao do svojih sitnica. Pronašao je samo jedan par vlastitih kopački, i to u kanti za smeće. Nakon što je Marca objavila tekst, Martinez je prekov svog Twitter-profila poručio kako je "nevjerojatno da ima ljudi sposobnih povjerovati u ovu priču". http://www.youtube.com/embed/wugGTdundfY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj čin, međutim, nije demantirao: priznao je da je došao do trening-centra po stvari, ali u 23 sata, te da je ušao na glavni ulaz. Iz kluba su, međutim, službeno priopćili da nogometaš laže potvrdivši napis u madridskom dnevniku. Bila je to još jedna neobična akcija skupocjenog nogometaša nakon što se, po prvom slijetanju u München, pokušao sakriti iza kišobrana kako bi izbjegao novinare. Zbog neovlaštenog odlaska na liječnički pregled u Bavarsku baskijski je klub čak najavio tužbu FIFA-i. Izvršni predsjednik FC Bayerna Karl-Heinz Rummenigge u intervjuu za Sport Bild izjavio je da se to neće dogoditi jer je nesporazum s Athleticom napokon džentlmenski riješen. U Španjolskoj je Martinez, međutim, već zaradio novi nadimak: Spiderman!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo