Nakon Luke i Reala završila još jedna velika sapunica

Španjolski nogometni reprezentativac Javi Martinez kompletirao je transfer iz Athletic Bilbaa u Bayern uz odštetu od 40 milijuna eura. Najskuplji je to transfer u bundesligaškoj povijesti.

29.8.2012.
19:12
VOYO logo

"Jako sam sretan i veselim se igranju za klub takve povijesti. Morao sam čekati jako dugo, a sada je napokon čekanje gotovo", rekao je Martinez po potpisivanju petogodišnjeg ugovora.

"Bayern je jedan od najboljih klubova u Europi i svijetu. Ovdje ima toliko igrača koji igraju fantastičan nogomet i to je za mene velika motivacija. Naravno, želim ovdje osvajati naslove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori na relaciji Athletic Bilbao-Bayern trajali su od početka ljeta, a kako Baski nisu spuštali cijenu, na kraju je bavarski gigant platio puni iznos koji je stajao u odštetnoj klauzuli za prijevremeni raskid ugovora.

"Naravno da je to velika suma novca. Ali igrač je indirektno sudjelovao odrekavši se velike količine novca. Bilo je vrlo komplicirano, ali smo sretni što je Javi Martinez napokon s nama", rekao je izvršni predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martinez je ponikao u Osasuni, a u Athletic Bilbau igrao je od 2006. godine. Za španjolsku reprezentaciju dosad je skupio osam nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo