JAO, KAKAV KIKS NIKE KOVAČA: / Perišiću se nikako neće svidjeti neoprezna izjava trenera Bayerna

Image
Foto: Profimedia, AFP

Mnogi smatraju kako je Perišić na zalasku karijere, kako nije u dobroj formi i kako je vrlo slaba zamjena za Robbena i Ribberyja

13.8.2019.
13:29
Profimedia, AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, prešao je u redove minhenskog Bayerna. Riječ je jednogodišnjoj posudbi vrijednoj pet milijuna eura uz obvezu otkupa i plaćanja 20 milijuna eura po završetku posudbe. Inter će, dakle, inkasirati 25 milijuna eura od prodaje Perišića. Međutim, dolazak Perišića na Allianz Arenu nije baš u potpunosti dobro prihvaćen.

Naime, transfer hrvatskog krilnog napadača prošao je u dosta kritika. Mnogi smatraju kako je Perišić na zalasku karijere, kako nije u dobroj formi i kako je vrlo slaba zamjena za Robbena i Ribberyja. Bayern je bio na korak od angažmana Leroya Sanea, ali se ovaj povrijedio i posao je propao. U igri su bili i Ziyech, kao i Dembele, sve redom mladi, moderni i talentirani igrači, a na kraju je Bayern doveo nogometaša koji je zagazio u 31. godinu života. Nije sporno, iako je u Interu olako otpisan, Perišić još može dati i sposoban je igrati vrhunski nogomet, ali najblaže rečeno, navijači bavarskog diva su očekivali više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač druge kategorije

E sada, takav maćehinski tretman baš je iznervirao Niku Kovača, trenera Bayerna pa ga je odmah krenuo žestoko braniti. Nijemci u Perišiću vide tek treći ili četvrti 'pick' i smatraju kako je Bayern podbacio u osiguravanju pojačanja za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može se Perišića kritizirati zbog njegovih godina. Ne smijemo gledati koliko koji igrač ima godina, moramo gledati što su postigli u karijeri i kako nam mogu pomoći", krenuo je tako braniti Kovač svog sunarodnjaka, ali onda je dao jednu podosta neporeznu izjavu koja se neće svidjeti vjerojatno niti Perišiću.

"Besmisleno je raspravljati o njemu. Ponekad se igrače tretira ružno samo zato što su druge ili treće kategorije. To nije lijepo. Svaki igrač zaslužuje poštovanje", izjavio je Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo