JAO DIEGO! / Pogledajte sto je Maradona napravio od sebe!

Nekadasnji najbolji svjetski nogometas Diego Maradona ne prestaje iznenadivati svijet. Najnoviji je sok izazvao prosli vikend kada se pojavio u televizijskoj emisiji De Zurda u Venezueli.

3.3.2015.
8:09
VOYO logo

Argentinac je predstavio potpuno novi izgled: napucene i izrazito crvene usne kakvih se ne bi posramila ni Angelina Jolie, dijamantne nausnice u oba uha i svjeze obojana kosa! Svjetski mediji postavljaju pitanje je li Maradona imao ruz na usnama, a njemacki Bild je otisao korak dalje i legendarnog nogometasa zbog njegova zenstvenog izgleda prozvao - Mamadona!

Prije manje od mjesec dana veliki Diego je bio na zatezanju lica i nakon prvog pojavljivanja u javnosti uspio sve iznenaditi svojim izgledom. Navodno sve ove promjene i pomladivanje od Maradone trazi njegova 30 godina mlada djevojka Rocio Oliva, ali tesko ce od 54-godisnjaka napraviti djecarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inace, Maradona je u emisiji govorio i o svome velikom prijatelju, nekadasnjem kubanskom lideru Fidelu Castru. Glasine da je Castro mrtav, Argentinac je prokomentirao rijecima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mrtav? Fidel je ziv vise od svih nas!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo