JAO DIEGO! Pogledajte sto je Maradona napravio od sebe!

Nekadasnji najbolji svjetski nogometas Diego Maradona ne prestaje iznenadivati svijet. Najnoviji je sok izazvao prosli vikend kada se pojavio u televizijskoj emisiji De Zurda u Venezueli.

Argentinac je predstavio potpuno novi izgled: napucene i izrazito crvene usne kakvih se ne bi posramila ni Angelina Jolie, dijamantne nausnice u oba uha i svjeze obojana kosa! Svjetski mediji postavljaju pitanje je li Maradona imao ruz na usnama, a njemacki Bild je otisao korak dalje i legendarnog nogometasa zbog njegova zenstvenog izgleda prozvao – Mamadona!

Prije manje od mjesec dana veliki Diego je bio na zatezanju lica i nakon prvog pojavljivanja u javnosti uspio sve iznenaditi svojim izgledom. Navodno sve ove promjene i pomladivanje od Maradone trazi njegova 30 godina mlada djevojka Rocio Oliva, ali tesko ce od 54-godisnjaka napraviti djecarca.

Inace, Maradona je u emisiji govorio i o svome velikom prijatelju, nekadasnjem kubanskom lideru Fidelu Castru. Glasine da je Castro mrtav, Argentinac je prokomentirao rijecima:

“Mrtav? Fidel je ziv vise od svih nas!”

Povratak na Net.hr