ODLIČNA IDEJA

JANICA KOSTELIĆ NA DRESU DANSKE MOMČADI: Ovako se iskazuje poštovanje!

Kao dječak sam o njoj slušao koliko i o najvećim nogometnim zvijezdama

Jedna od nedjeljnih utakmica u danskom prvenstvu bit će i ona između Nordsjællanda i lidera ljestvice Københavna, a za tu priliku domaćin je odlučio akcijom obilježiti Dan žena.

Po vlastitom izboru svaki će od igrača Nordsjællanda umjesto svog na dresu imati ime ženske osobe koja ih je na bilo koji način inspirirala. Član kluba je i nekadašnji Lokomotivin branič Karlo Bartolec koji će na spomenuti način iskazati poštovanje prema Janici Kostelić.

Evo zašto

Svoj odabir objasnio je za službene web-stranice kluba ovako:

“Ona je najbolja hrvatska skijašica svih vremena i, poput mene, iz Hrvatske. Kao dječak sam o njoj slušao koliko i o najvećim nogometnim zvijezdama. Bila je velika zvijezda, ugledao sam se u nju, postala je moj uzor. Preko njenog uspjeha sam shvatio da i žene mogu biti poštivane na najvišim razinama.”

“Htio bih danas iskazati podršku svim djevojkama i ženama koje nose snove. Slijedite ih, baš kao što je to radila Janica. Posebno i za moju djevojku Irinu, zbog onog što je ona napravila za mene. Bila je podrška kad sam ja sanjao. Ne postoji na svijetu ništa što želim više od toga da i ja to napravim za nju.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr