Hrvatski nogometaš šokiran: 'Ovo nisam u životu doživio, strašno nešto'

Uzvratna utakmica finala doigravanja futsal prvenstva Srbije u Kragujevcu prekinuta je pri kraju prvog poluvremena jer je sudac napao domaćeg golmana Miodraga Aksentijevića.

23.5.2013.
7:46
VOYO logo

Prvi susret između Ekonomca i beogradskog Marbo Intermeca završio je neodlučenim rezultatom 2:2, a dvoboj u kragujevačkoj dvorani Jezero trebao je iznjedriti novog prvaka Srbije.

Oko dvije minute prije kraja prvog poluvremena, pri rezultatu 2:2, sudac Saša Stefanović iz Niša krenuo je prema golmanu Ekonomca i srpske reprezentacije, a nakon kontakta s arbitrom Aksentijević je ostao ležati na podu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je nastao veliki cirkus u dvorani, a kolege iz Srbije su o ovom nemilom događaju napisali da je to "nezapamćen slučaj u srpskom sportu", te da su se "svega nagledali u Srbiji, ali netko uvijek može iznenaditi".

I hrvatski futsal reprezentativac Jakov Grcić, koji igra za Ekonomac, ostao je šokiran događajima u dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nisam u životu doživio, strašno nešto. Nikad nisam doživio da sudac udara igrača iz čistog mira", javio nam je Grcić nakon utakmice.

Golman je nakon incidenta završio u bolnici, a sudac u pritvoru. Tijekom četvrtka će biti poznato igra li se nova utakmica i kako će završiti ovo finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo