'JADNI I RAZJEDINJENI INTER IMA MENTALNIH PROBLEMA': / Nerazzurri se propisno osramotili u Europskoj ligi

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Inter je u četvrtak u 5. kolu poražen na gostovanju od Hapoel Beer Sheve 3-2 i tako iznenađujuće ispao iz drugog po jačini europskog nogometnog natjecanja.

25.11.2016.
10:07
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Definitivno, ovo je jedna od najvećih sramota u klupskoj povijesti. Europska je liga za Inter počela loše i završila još gore. Frank De Boer, pa Stefano Vecchi, pa Pioli, razlike nema i Inter je ispao iz Europe sa samo tri boda u pet kola! Posljednji susret protiv Sparte Prag je nevažan.

Četvrti uzastopni poraz na gostovanju u Europi

Goal.com piše kako je Inter doživio četvrti uzastopni poraz na gostovanju u Europi, što mu se nije dogodilo od 1984. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I sve to ne u bitkama s europskim gigantima u Ligi prvaka nego sa Southamptonom, praškom Spartom i Hapoelom. Jadno, jadno...", daje do znanja Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, dodaje i kako su Izraelci prva momčad u povijesti koja je oba puta u skupini nekog eurokupa pobijedila Inter koji je svih deset puta kad je igrao u skupini Lige prvaka ili Europske lige prošao skupinu. Do ove generacije.

'Moramo puno raditi'

"Utakmica traje 95 minuta, a mi smo razjedinjeni, patimo u obrani i to se više ne smije dogoditi. Moramo puno raditi", rekao je trener Stefano Pioli i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom poluvremenu smo dominirali, to bi bilo dovoljno da su imali isti stav u drugom dijelu, ali tada su počeli igrati sebično. Imamo mentalni problem. Igrači moraju naučiti nositi se u teškim trenucima utakmice, samo tako možete dobiti rezultate."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo