'Ja ću ispasti najbolja Hajdukova investicija'

'Malo su me plaćali, a nadam se da će jako dobro zaraditi na meni.

27.12.2011.
19:31
VOYO logo

Vukušić, Tomasov, Subašić, Anas, najzvučnija su imena koja stoje u Hajdukovom zimskom 'izlogu'. No, Bijeli ni za jednog od spomenutih nisu dobili ni jednu konkretnu ponudu, a prema poljudskim pričama najtraženiji splitski igrač navodno je Mario Maloča.

Naime, 22-godišnji Zagrepčanin koji već niz sezona igra na Poljudu odigrao je već 125 utakmica u bijelom dresu. Strani interesenti ga s pravom gledaju kao iskusnog braniča, ali opet dovoljno mladog igrača pred kojim su tek najbolje godine nogometne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da me je netko prije deset godina tražio da nacrtam kakvim se vidim u budućnosti, teško da bih ovako vidio razvoj situacije. Sada sam dočekao povjerenje trenera Balakova koji mi je dao puno slobode, pod njegovim sam vodstvom i dobro igrao te se zaista osjećam kao iskusan igrač", izjavio je Maloča koji napominje kako mu se nigdje ne žuri, ali kako je svjestan da Hajduku trebaju novci od transfera.

"Vidjet ćemo. Znam da se interesiraju za mene, to doživljavam kao priznanje, to mi zaista godi. No, isto tako ne znam da postoji neka službena ponuda, a nije još ni počeo prijelazni rok. Očekujem da će mi iz Hajduka javiti kada i ako dođe, zajedno ćemo odlučiti. Istina je da sam uvijek govorio kako mi se ne žuri, no ipak je sada situacija takva da klubu treba novac, svjestan sam da je sasvim moguće da me Hajduk odluči prodati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se sve zbroji i oduzme ja ću ispasti najbolja Hajdukova investicija! Malo su me plaćali, a nadam se da će jako dobro zaraditi na meni. Kada se od budućeg transfera odbije sve što mi je klub dao, sigurno će biti u velikom plusu. A meni je, ponavljam, bitno što sam ostvario san i odigrao 125 puta za voljeni klub", istaknuo je Maloča za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo