IZBORNIK PRIZNAJE: / 'U reprezentaciji moramo ponovno napraviti grupu koja vjeruje u sebe'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

'Ulaznice su prodane za jedan dan i to pokazuje koliko Split i Dalmacija vole i poštuju svoju reprezentaciju'

7.10.2019.
20:22
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se okupila u Splitu uoči nastavka kvalifikacija za EURO 2020. i utakmica protiv Mađarske i Walesa, hrvatska nogometna reprezentacija je odradila trening u Omišu. Hrvatska će u Omišu odraditi dva zatvorena treninga, a potom će u četvrtak na stadionu Poljud odmjeriti snage protiv Mađarske. Tri dana kasnije "Vatrene" u Cardiffu očekuje utakmica protiv Walesa.

Image
IVAN RAKITIĆ POKAZAO KAKVA JE LJUDINA: /

Ovako je izgledao dolazak srebrnih Vatrenih na trening u Omiš

Teren na stadionu dočekao svjetske doprvake u idealnom stanju

Teren na stadionu "Anđelko Marušić Fereta" dočekao je svjetske doprvake u idealnom stanju. Naime, Omišani su uložili maksimalan trud kako bi travnjak bio savršen i na njega gotovo četiri tjedna nitko nije izašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Zlatko Dalić za nadolazeće utakmice ne može računati na ozlijeđenog Andreja Kramarića, no vratio se Ivan Rakitić koji je propustio zadnje dvije akcije 'Vatrenih'.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Drago mi je da je Rakitić ponovno s nama'

"Drago mi je da je Rakitić ponovno s nama, Vlašić igra u odličnoj formi. Rebić nažalost nije odigrao nekoliko utakmica u Milanu i vidjet ću kakvo je stanje s njime kada porazgovaramo na okupljanju. Modriću je pogodak dao još više samopouzdanja sada nakon ozljede, makar s njime među Vatrenima nikada nije problema, on bi kao kapetan došao i pješice ako treba. Igrači za reprezentaciju daju sve od sebe i obično nije problem ako nisu u pravom ritmu. U reprezentaciji moramo ponovno napraviti grupu koja vjeruje u sebe, svoj rad, u zajedništvo i dobar rezultat, kao što smo napravili na Svjetskom prvenstvu. U reprezentaciji se zaboravlja eventualna loša forma u klubu," naglasio je Dalić.

Hrvatska na Poljudu do sada igrala 12 puta

Hrvatska je na Poljudu do sada igrala 12 puta i pritom upisala samo jednu pobjedu, protiv Gruzije u kvalifikacijama za EP 2012. godine (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji put u Split je gostovala u lipnju 2015. u kvalifikacijama za EP 2016. godine. Utakmica je odigrana pred praznim tribinama, Hrvatsku je u vodstvo doveo Mario Mandžukić u 11. minuti, a izjednačio je s bijele točke Candreva u 35. minuti. Nažalost, ovu je utakmicu obilježio jedan od najsramotnjih događaja u hrvatskom nogometu. Na travnjaku Poljuda osvanuo je kukasti križ. Huligani su prije utakmice ušli na poljudski travnjak i posuli travu kemikalijom, te tako iscrtali kukasti križ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veselim se utakmici na Poljudu. Bio bi pun i da ima 100.000 mjesta'

"Veselim se utakmici na Poljudu. Bio bi pun i da ima 100.000 mjesta. Ulaznice su prodane za jedan dan i to pokazuje koliko Split i Dalmacija vole i poštuju svoju reprezentaciju, koliko žele uspjeh. Taj kult reprezentacije možda je bio izgubljen, ali je ponovno tu i svi nestrpljivo čekaju početak susreta. Problemi između HNS-a i Hajduka trebaju se rješavati kroz razgovore i kroz sustav, a nikako preko terena i reprezentacije, pogotovo jer reprezentacija s time nema ništa i nije ništa kriva," dodao je Dalić.

Hrvatska reprezentacija trenutačno vodi na ljestvici skupine E sa 10 bodova, ispred Slovačke i Mađarske koje imaju po bod manje. Wales je četvrti sa šest bodova, a na začelju je Azerbajdžan koji ima jedan bod, a osvojio ga je upravo protiv Hrvatske u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo