IZBORNIK OTKRIO KAKO JE DOŠAO DO VELIKE ODLUKE UOČI UTAKMICE: / 'Razgovarao sam sa svom trojicom...'

Image
Foto: AFP

'Moramo ostati ponizni i dostojanstveni, neće biti ništa bez toga'

21.6.2018.
22:24
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je drugom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Nižnjem Novgorodu u četvrtak navečer, svladala aktualnog svjetskog doprvaka Argentinu s visokih 3-0 (0-0) i tako s drugom pobjedom u dva nastupa osigurala prolazak u osminu finala. Strijelci za Hrvatsku bili su Ante Rebić (53), Luka Modrić (80) i Ivan Rakitić (90+1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VATRENI, SKIDAMO VAM KAPU DO PODA: Veličanstvena Hrvatska demolirala Messijevu Argentinu i plasirala se u osminu finala SP-a!

Zlatko Dalić je nakon utakmice u razgovoru za HTV istaknuo:

"Čestitke igračima, odigrali smo sjajnu, kompaktnu utakmicu, u bloku, u napadu i moramo biti spresretni. Nakon drugog kola smo prošli u osminu finala, što je bio cilj. Od kad sam došao na klupu Hrvatske, ja sam optimista, ja vjerujem. Moji dečki vjeruju u sebe, ja vjerujem u njih, ne vidim razloga da ne bude tako", kazao je izbornik veličanstvenih Vatrenih i osvrnuo se na odluku da Brozovića uvrsti u prvih 11 umjesto Kramarića, iako su svi na tom mjestu u vezi očekivali Milana Badelja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam jučer razgovarao sa Milanom i Marcelom, kao i sa Andrejom i rekao sam im što očekujem od njih. Brozovića sam odlučio staviti u prvih 11 jer je brži od Badelja. Moramo ostati ponizni i dostojanstveni, neće biti ništa bez toga. Moramo svi živjeti za ekipu, za momčad, pa možemo daleko. Znam da je sad u Hrvatskoj velika fešta i drago mi je zbog toga. Možemo puno, ali moramo ostati mirni, ići korak po korak. Dobili smo ovom pobjedom još jedan zamašnjak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici u skupini D Hrvatska sljedećeg utorka igra protiv Islanda. Hrvatska nakon dva kola vodi u skupini D s maksimalnih šest bodova, slijede Island i Argentina sa po jednim te Nigerija koja je bez bodova. Island i Nigerija će svoj susret 2. kola igrati u petak u Volgogradu (17 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, nisam baš siguran, ali mislim da smo mi prvi u skupini svakako. Nećemo birati protivnika, mi smo prvi, možda šansu dam i drugim igračima protiv Islanda. Moram razgovarati s dečkima, vidjet ćemo što će biti".

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo