IZBORNIK MAĐARSKE LIKUJE: / 'Ovo mi je najveća pobjeda u karijeri, vjerujem da možemo i bolje'

Image
Foto: AFP

Marco Rossi nije krio oduševljenje nakon pobjede nad viceprvacima svijeta

24.3.2019.
22:26
AFP
VOYO logo

Nakon što je Mađarska pobijedila Hrvatsku sa 2-1, talijanski stručnjak na mađarskoj klupi Marco Rossi (54) jasno je kazao što mu znači ova pobjeda. "Ovo mi je najveća pobjeda u karijeri, vrhunac moje karijere. Sretan sam što svoju sreću mogu podijeliti s mađarskim naavijačima," kazao je 54-godišnji Talijan koji je mađarsku reprezentaciju preuzeo u lipnju prošle godine.

Prije toga vodio je Dunajsku Sredu, te Honved, Cavese, Speziju te nekoliko talijanskih niželigaša. Rossi se zahvalio i svjetskim doprvacima koji su se pokazali kao veliki sportaši. "U Slovačkoj nismo imali sreće, ali sada nam se nasmiješila U ovakvim utakmicama je iznimno važna koncentracija, a mi smo takitički i fizički puno radili za ovu utakmicu, no vjerujem kako ova momčad može i bolje," kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak spušta loptu na zemlju

Rossi smatra kako ova pobjeda neće značiti previše ako mađarska vrsta u idućem kolu ne pobijedi Azerbajdžan. "Današnji rezultat ništa neće značiti ukoliko u idućem kolu ne pobijedimo Azerbajdžan," poručio je.

Nakon poraza u Slovačkoj, mađarska javnost je kritizirala Rossija zbog izbora igrača, no večeras je prebrisao sve kritike. "U Mađarskoj ima 10 milijuna izbornika, u Italiji 60 milijuna izbornika, međutim, ja donosim odluke jer sam za to plaćen," kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo