'OPTIMISTI SMO'

IZBORNIK KOSOVA NAJAVIO IZNENAĐENJE: ‘Ne pobjeđuje uvijek favorit, a žao mi je što nema Modrića i Rakitića’

Nogometne reprezentacije Kosova i Hrvatske odigrat će u četvrtak s početkom u 20:45 sati u albanskom Skadru utakmicu 2. kola skupine I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Susret su iz kuta hrvatske reprezentacije najavili izbornik Ante Čačić i branič Vedran Ćorluka, a evo što o nadolazećem ogledu kaže i izbornika, uvjetno rečeno, domaćina ovog ogleda Albert Bunjaki. Utakmica se igra u Albaniji budući da na Kosovu ne postoji zadovoljavajuć stadion za ovakve oglede.

ČAČIĆ PRED UTAKMICU PROTIV KOSOVA: ‘O mojoj ćemo ostavci pričati nakon susreta’

“Iznimno smo toplo primjeni u Skadru, osjećamo se kao doma, nadam se da ćemo opravdati očekivanja”, rekao je Bunjaki, a prenosi nogometni portal Goal, pa dodao:

“Ako sto posto neće biti dovoljno, dat ćemo 120 posto. Ne pobjeđuje uvijek favorit, nadamo se da će tako biti i sutra. Želimo pokazati koliko vrijedimo, optimisti smo.”

Upoznat je kosovski izbornik o problemima u hrvatskoj reprezentaciji što komentira ovako:

“Hrvatska je oslabljena, ali kad u momčadi imate igrače Reala, Juventusa i takvih klubova, onda je jasno da zaslužujete golemi respekt. Radujemo se ovoj utakmici, protiv renomiranog protivnika. Motiv je golem da odigramo još bolje nego u Finskoj. Žao mi je što neće igrati Modrić i Rakitić jer to je ono što navijači žele vidjeti na terenu, bez obzira na njihovu kvalitetu koja bi nam stvorila probleme.”

Povratak na Net.hr