Mozak Islanđana otkrio kojih se Hrvata najviše boji

Izbornici islandske i hrvatske nogometne reprezentacije, Lars Lagerbäck i Niko Kovač, održali su posljednje konferencije za medije uoči prve utakmice doigravanja za SP.

14.11.2013.
22:16
VOYO logo

"Pripremali smo se kao i do sada, nismo ništa posebno radili zbog Hrvatske. Moramo odigrati dobro i pokušati sačuvati mrežu netaknutom. Ako to uspijemo, oni će u uzvratu morati zabiti više golova nego mi za prolaz. Hrvati imaju sjajnog strijelca u Mariju Mandžukiću i odlične veznjake. I Srna uvijek opasno prijeti desnom nogom tako da smatram da je Hrvatska jako dobra reprezentacija za koju je pitanje ima li slabosti", rekao je izbornik Islanda Lars Lagerbäck, a Niko Kovačdodao:

"Naravno da bi bilo bolje da smo u petak trenirali na stadionu gdje ćemo igrati utakmicu, no odradili smo dobar trening i na zamjenskom terenu tako da ne bi trebalo biti problema", kazao je hrvatski izbornik s kojim je na presicu došao i kapetan Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpuno smo posvećeni utakmici i vjerujemo da smo izvukli pouke iz pogrešaka koje smo napravili u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Smatram da nam stanje travnjaka neće uzrokovati probleme. Naši igrači nastupaju diljem Europe i igraju u svakakvim uvjetima. Svaka momčad će imati 11 igrača i iste uvjete", kazao je Srna i nahvalio Islanđane:

"Poštujemo protivnika. Pokazali su u kvalifikacijama svoju snagu. Najbolji primjer je utakmica protiv Švicarske u kojoj je Island gubio 4:1 i izvukao remi 4:4. To pokazuje da se radi o snažnoj reprezentaciji, a takvog protivnika ni slučajno ne smijemo podcijeniti", zaključio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo