IZBORNIK DALIĆ O ŽELJAMA PRED ŽDRIJEB: / Vođa Vatrenih na jedini ispravni način sažeo ono što misli

Image
Foto: AFP

Dalićeve riječi bude optimizam

1.12.2018.
21:04
AFP
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nalazi se u Dublinu gdje će se u nedjelju s početkom u 12 sati održati ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Image
HRVATSKA ĆE SUTRA SAZNATI PROTIV KOGA ĆE SE BORITI ZA EURO: /

Ovo su mogući protivnici Vatrenih

Image
HRVATSKA ĆE SUTRA SAZNATI PROTIV KOGA ĆE SE BORITI ZA EURO: /

Ovo su mogući protivnici Vatrenih

Svoja očekivanja i stavove Dalić je iznio za NovuTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imamo svoj status'

"Uvijek je lijepo doći i bit dio ovog spektakla. Hrvatska je viceprvak svijeta i svi to moraju poštovati, imamo svoj status, što je jako lijepo. Nemam nikakvih želja, Hrvatska ima jedan cilj, a to je plasman na Euro. Po mogućnosti uz izbjegavanje drame dodatnih kvalifikacija. Bez obzira tko bio u grupi, naš cilj je plasman, tako da nemam želja i nisam time opterećen", poručio je Dalić koji se niti najmanje ne zamara nekim imenima potencijalno jakih suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svejedno je nama, mi znamo svoj put, svoju kvalitetu i vrijednost. Sve respektiramo, ali najviše poštujemo i vjerujemo u sebe. Mi smo viceprvaci svijeta, neka drugi misle o nama, neka drugi brinu o Hrvatskoj, mi imamo svoju kvalitetu. Znam što hoćemo - Europsko prvenstvo i tu nema odustajanja", veli Dalić koji s pravom može uživati u činjenici da neke svjetske sile žele izbjeći baš momčad koju on vodi:

'Ne živi se od stare slave'

"Mi smo to pokazali cijelome svijetu, ali to moramo i potvrditi, ne živi se od stare slave i SP-a. Euro je pred nama. Sve reprezentacije poštujemo, znam da je Njemačka možda najteži izbor u drugom potu, ali što je tu je, što bude sutra, tako će biti", govori Dalić a na konstataciju 'tko god dođe, igrat ćemo s njima' poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, i pobijediti ih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo