IZBORNIK ARGENTINE: / 'Hrvatska je velika, jaka momčad s odličnim nogometašima'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Izbornik Argentine Jorge Sampaoli komentirao je ždrijeb Svjetskog prvenstva, koji je njegovu Argentinu smjestio u skupinu D zajedno s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

1.12.2017.
19:06
Screenshot
VOYO logo

Jasno je kao dan da je za Argentinu najjači protivnik u skupini - Hrvatska!

HRVATSKA DOZNALA PROTIVNIKE NA MUNDIJALU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima odlične nogometaše koji nastupaju za velike europske klubove. Radi se o jakoj, velikoj momčadi. Što se tiče Islanda, radi se o reprezentaciji koja uvijek nastupa s puno entuzijazma i uvijek se boriti, protiv koga god igrali. Naravno, tu je i Nigerija, koja ima mladu ekipu i nepredvidiva je. Njeni igrači su brzi, fizički spremni i bit će to zanimljiva skupina", poručio je Sampaoli za kamere "DirecTVSportsa".

ĆIRO ZA NET.HR PROKOMENTIRAO ŽDRIJEB U MOSKVI: ‘Sine moj, naježio sam se. Ma kakva Argentina i Messi. Sve miriši na 1998.’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost u Argentini ima velika očekivanja od gauča. Unatoč tome što se jedva uspio plasirati na SP. Međutim, Jorge Sampaoli vjeruje u svoju momčad i ne bježi od velikih očekivanja.

MOGU LI VATRENI PROĆI SKUPINU? Ispriječili su se Messijeva družina, dužnik i Nigerija; recite – kakve su nam šanse?

IZBORNIK ISLANDA BOJI SE VATRENIH: ‘Rekao sam Zlatku da ne želim Hrvatsku. Nadam se da se nakon SP-a nećemo susresti neko vrijeme’

"Naša ekipa je jako konkurentna i ima jednu od najboljih momčadi na svijetu. Imamo vremena popraviti stvari i prikazati najbolje što imamo u Rusiji. Argentina je svjetski doprvak i od nje se uvijek puno očekuje. U ekipi imam sjajne igrače koji mogu postati najbolji na svijetu i ispisati povijest. Vjerujem u ovu momčad, a smatram da će ovo biti Messijevo SP", zaključio je Sampaoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo