IZBORNIČE, ČUJETE LI OVO? / Bivši dinamovac poslao jasnu poruku Anti Čačiću

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO
Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO
12.1.2016.
19:14
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

"Moja želja je igrati na Europskom prvenstvu s Hrvatskom i zato sam trebao igrati ovdje. Rekao sam da to želim ovdje ili da ću potražiti drugi klub ukoliko to bude potrebno", rekao je 25- godišnji na novinskoj konferenciji u Malagi, gradu na jugu Španjolske.

Image
POČELA 'LUDNICA' U ŠPANJOLSKOJ: /

Dinamovac debitirao u Primeri, Malaga remizirala sa Sevillom

"Nalazim se među 30 igrača na širem popisu. Izbornik (Ante Čačić) me je trenirao u zagrebačkom Dinamu, te se ovdje nadam kontinuitetu igara kako bih konkurirao za EURO", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol protiv Rayo Vallecana je sve promijenio

Čop je ljetos došao iz Cagliarija na jednogodišnju posudbu a u Malagi je odigrao 795 minuta u 15 utakmica. Zabio je jedan gol i ostvario jednu asistenciju. Gol je postigao 13. prosinca u madridskoj radničkoj četvrti Vallecas protiv Rayo Vallecana donijevši u 87. minuti pobjedu od 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gol u Vallecasu je sve promijenio. Osjećam se bolje s više samopouzdanja i to zahvaljujući treneru. Vidim da me suigrači više traže u igri", rekao je. Iako je ljetos na pripremama bio najbolji strijelac momčadi na početku sezone nije bio efikasan igrajući iza isturenog napadača Charlesa Diasa. Trener je zatim davao prednost napadačima Diasu i Amrabatu, a onda je u klub došao i 34-godišnji Roque Santa Cruz čime se zaoštrila konkurencija u vrhu.

'Znam da postoji veliko rivalstvo sa Sevillom'

Upravo je Santa Cruzu asistirao Čop u posljednjoj utakmici na gostovanju protiv Las Palmasa završenoj 1:1. Zbog skupljenih kartona taj su susret morali propustiti Dias i Amrabat, no Čop je u udarnoj postavi od utakmice u Vallecasu, gdje je zaigrao nakon što tri prethodne nije bio uvršten na popis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam imao dobru komunikaciju s trenerom Graciom. Razumijem da su drugi suigrači bili u boljoj formi od mene", rekao je Čop.

U subotu u derbiju južne pokrajine Andaluzije gostuju kod Seville čime počinje drugi dio sezone. U prvom prvenstvenom kolu u Malagi bilo je 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da postoji veliko rivalstvo sa Sevillom, o tome smo u svlačionici puno razgovarali. Želimo pobijediti zbog navijača i nastaviti s dobrom dinamikom", poručio je Čop koji je u posljednjih pet utakmica u prvoj postavi.

Malaga je bez poraza osam utakmica zaredom te se nalazi na 10. mjestu među 20 momčadi u prvenstvu. Sevilla je sedma s pet bodova više od Malage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo