KULUŠIĆ ZA NET.HR

IZ HNS-A ODGOVORILI NA ŽESTOKE PROZIVKE MAMIĆA I DINAMA: Modri im praktički objavili rat, a ovako su u Savezu reagirali

Podsjetimo, nakon utakmice s Goricom klub s Maksimira izdao je priopćenje u kojem je napisao kako ‘vjeruje u sustav’, da bi sinoć trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić naglo ‘promijenio ploču’

U pogledu nogometa, jučerašnji derbi Dinama i Hajduka bio je jedan od ljepših koje smo gledali posljednjih godina. Vidjeli smo preokret, nekoliko fantastičnih pogodaka, no, po dobrom starom običaju, bilo je puno priče o suđenu nakon utakmice.

Ovaj put trener Dinama Zoran Mamić zvučao je ogorčeno, pred kamerama televizije Arena Sport rekao je kako je Dinamu u prvom dijelu trebao biti suđen najmanje jedan penal, a uslijedilo je i žestoko priopćenje Dinama u kojem su se Modri požalili da su “opljačkani” te prozvali HNS zbog sudačkih pogrešaka.

Iako je Dinamo praktički proglasio “rat” HNS-u, iz Saveza su nešto umjereniji te najavljuju standardne postupke kako bi se utvrdilo tko je tu u pravu i jesu li te situacije zapravo bile greške.

NA MAKSIMIRU KIPTE OD BIJESA, NAPALI HNS: ‘Ništa tu nije slučajno, ovo je pljačka! Nećete se s nama više napucavati!’

‘Kontradiktorne izjave’

“Suđenje u sinoćnjoj utakmici još uvijek nije ocijenio kontrolor, no, ako se utvrdi da je bilo grešaka u sudačkim odlukama, donijet će se odluka o tome koliko suci mogu biti eventualno kažnjeni”, rekao nam je dopredsjednik HNS-a i povjerenik za određivanje kontrolora sudaca Ante Kulušić.

Izjave Zorana Mamića o tome kako je ogorčen suđenjem nije htio komentirati. Podsjetimo, nakon utakmice s Goricom klub s Maksimira izdao je priopćenje u kojem je napisao kako “vjeruje u sustav”, da bi sinoć trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić naglo “promijenio ploču”.

“Ne bih komentirao ovakve kontradiktorne izjave niti bih se njima bavio”, rekao nam je Kulušić.

Povratak na Net.hr