EKSKLUZIVNO: / Odbačeni dinamovac pukao od smijeha na priču o Mamiću

U 'malom Dinamu', barem prema Izvršnom odboru, nikakvih potresa nije bilo. Tomislav Ivković ostaje i dalje trener Lokomotive iako je klub samo 24 sata ranije objavio da je trener dao otkaz.

20.12.2013.
13:44
VOYO logo

Od svega toga na kraju nije se dogodilo ništa. Sastalo se vodstvo kluba i poslalo vrlo šturu izjavu medijima.

"Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora NK Lokomotive održanoj u povodu završetka godine, zaključeno je da je Izvršni odbor kluba vrlo zadovoljan postignutim rezultatima u protekloj godini, kako u prvenstvu i Kupu, tako i u natjecanjima u Europi. Također, Izvršni odbor kluba vrlo je zadovoljan što se nastavlja suradnja s trenerom gospodinom Tomislavom Ivkovićem, čiji ugovor s klubom traje još 18 mjeseci", stoji u priopćenju Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivković je u petak odgovorio na naš poziv i za Sportski.net ovako 'objasnio' cijelu situaciju.

Jeste li dali otkaz i zašto ste promijenili odluku? "Pa klub je svoje rekao i sve je jasno. Sve što je trebalo reći, klub je rekao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je došlo do ove situacije? Klub je u četvrtak potvrdio da odlazite, u medijima se pojavila informacija da ste se posvađali sa Zdravkom Mamićem? Je li to istina? "Pa to su vaše novinarske verzije, ha-ha-ha."

Pa klub je dao službeno priopćenje da odlazite?! "Ha-ha-ha, onaj tko je dao to priopćenje nek' vam odgovori. Ja vam ne mogu odgovoriti na priopćenje koje nisam dao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači ne želite da se zna vaša strane priče, vaše objašnjenje? "Pa nemam kaj reći. I dalje nagađajte, ha-ha-ha. To je draž vašeg novinarskog posla", zaključio je ponajbolji trener hrvatske lige situaciju koja je njemu očito bila iznimno šaljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo