Ivica Osim otkrio poraznu istinu o kaosu u Sarajevu!

Slavni bosanskohercegovački trener i predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH Ivica Osim ogorčen je događajima u Sarajevu uoči utakmice Željezničara i Hajduka.

7.10.2011.
15:04
VOYO logo

Legendarni trener Ivica Osim nedavno je otvoreno rekao kako ga neredi u Banjoj Luci i Mostaru podsjećaju na rane devedesete, kad su se na stadionu pravile probe kasnijih ratnih bitaka.

Je li se ista stvar ponovila i u Sarajevu u četvrtak navečer?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je da čovjek pomisli da je kraj nogometa, ali i normalnog života u našoj zemlji. Strašno! Nije se mogla odigrati utakmica s obzirom na sve što se događalo. Režija je slična onima iz tog nesretnog razdoblja, ali i nedavno iz Bosanske krajine i Hercegovine. Ali, slabo su režirali, sve je tako očito. Okreću se protiv običnog naroda, koji je tako ranjiv i frustriran, lako manipuliraju njim, a onda, kada ga iskoriste, više ga se i ne sjećaju", izjavio je Osim za Dnevni avaz.

"Sve što ide u smjeru integracija i pomirenja, želi se rušiti iz određenih centara moći. Još kada se tome dodaju naši političari, koji su samo deklarativno za suživot, dobijete ovo što skoro iz dana u dan gledamo", objašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70-godišnji trener je u nezavidnoj poziciji kao predsjednik Komiteta za normalizaciju.

"U veoma kratkom vremenskom razdoblju dogodila su nam se tri drastična slučaja i ne bi me začudilo da nas FIFA i UEFA sankcioniraju", kaže Osim i zaključuje kako sumnja da je ovo kraj nereda ove jeseni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz ove perspektive, teško. Još smo pod dojmovima nereda i čini se da nema izlaza. Ako ne možeš slobodno hodati po svojoj zemlji, ići na utakmice bez obzira na to jesi li navijač nekog kluba ili samo voliš nogomet, onda se stvarno moraš zabrinuti. Bojim se da će se nastaviti s ovakvim režijama, ali nećemo se predati. Izaći će naš nogomet na zelenu granu. Teško i sporo, ali hoće. Moramo tako razmišljati."

Vezani članci:

arti-201107060850006 arti-201110051175006 arti-201106230187006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo